12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Recreatie

Catering ideeën voor je verjaardag

Je verjaardag is een belangrijk evenement. Sommige mensen vinden dit belangrijker en leuker dan andere mensen. Als je je verjaardag uitgebreid wilt vieren dan is het een leuk idee om een catering bedrijf in te huren die je verjaardag extra speciaal kan maken. In principe kan je het zo gek en duur maken als dat je zelf wilt. Wel moet je goed met het catering bedrijf bespreken welke ideeën je hebt voor het feest en wat je graag zou willen hebben. Het catering bedrijf kan vervolgens melden of dat je eisen georganiseerd kunnen  worden en hoeveel dat precies zal kosten. In deze blog worden er catering ideeën gedeeld, om jouw verjaardag extra speciaal te maken. Ontdek ook Catering Rhenen.

Welke tijd? 

Het is allereerst belangrijk om te weten hoe laat je je feest gaat geven. Voor welke tijd op de tijd is er namelijk wel een bepaald hapje en drankje dat daarbij past. De meeste mensen vieren hun verjaardag overdag, waardoor je goed een catering bedrijf kan inhuren voor de lunch en andere dergelijke hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan sandwiches, cupcakes, brownies, koffie, thee, croissantjes, etc. Je kan zelfs een complete high tea geven, zodat je je feest dan ook gelijk een thema kan geven. In de avond kan je wat zwaardere hapjes regelen, zoals carpaccio, frituur snacks, hamburgers, etc. Als je meer richting een uitgebreid diner wilt gaan dan is dit ook zeker mogelijk. Denk hierbij dan ook na of dat er vegetarische mensen aanwezig zullen zijn. Zo ja, dan zou je hier rekening mee moeten houden als je je catering regelt. 

Maaltijden en/of hapjes

Bepaal dan ook of dat je echte maaltijden wilt regelen zoals ontbijt, lunch of avondeten. Je kan er ook voor kiezen om alleen voor hapjes te kiezen. Ook het aantal eten kan erg in prijs verschillen. Kijk dan ook eerst goed naar hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn, zodat je deze informatie aan het catering bedrijf kan doorgeven. Het catering bedrijf kan hier vervolgens rekening mee houden en de kosten beter berekenen. 

Ook kun je van te voren kijken naar welke maaltijden en/of hapjes bij je verjaardag horen. Wellicht heb je een themafeest en horen daar bepaalde etenswaren en drinken bij.

 

https://www.cateringgroep.nl/catering-rhenen