14.1 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Juicebar huren bij Shakes on Wheels

Juicebar huren bij Shakes on Wheels 

 

Binnenkort een evenement op de planning staan en zoek je nog een unieke manier van (gezonde) catering? De juicebar van Shakes on Wheels is dan echt iets voor jou! Bij Shakes on Wheels kan je gemakkelijk een juicebar huren met gezonde sappen van vers fruit, groente, kruiden en superfoods. 

 

Waarom een Juicebar

Een juicebar is super origineel en een gezonde eyecatcher op jouw evenement. Hiermee trek je dus zeker de aandacht. Onze bartenders kleden de bar mooi aan met vers fruit waardoor er een gezonde uitstraling wordt gecreëerd. We hebben verschillende juicebar concepten, dus voor elk evenement hebben wij een bijpassende juicebar. Onze ervaren bartenders geven ook graag uitleg over onze juices. Onze juices zijn coldpressed en zitten daarom vol vitamines, mineralen en antioxidanten. De juices bevatten 80% groente en 20% fruit. Super gezond! We kunnen vele verschillende soorten juices maken. Als je een juicebar bij ons wil huren stellen wij samen het perfecte smoothiemenu samen voor jouw evenement. 

 

Werkwijze

Een smoothiebar lijkt je een leuk idee voor je evenement, maar wat kan je verwachten? Voorafgaand de dag vinden wij het belangrijk dat alles tot in de puntjes wordt geregeld en dat alles duidelijk is. Zo bespreken we samen welke bar het beste bij je evenement past en stellen we een smoothiemenu samen. Op de dag van het evenement arriveren wij ongeveer één uur van tevoren. Wij horen dan graag van jou waar we kunnen uitladen en waar de bar moet komen te staan. Daarna gaan we zelf aan de slag met het opbouwen van de bar en het mooi fruitig aankleden. Als het moment daar is en we open kunnen gaan voor de gasten staat er een mooie fruitige bar klaar en kunnen de bartenders meteen aan de slag. Binnen de afgesproken tijd zullen zij dan de gasten met heerlijke juices verzorgen. Zijn er veel gasten in een korte tijd, geen probleem. Na afloop ruimen onze bartenders alles weer netjes op en staan ze meestal na een half uur weer buiten. Natuurlijk houden we wel nog even contact om te checken of alles naar wens was. 

 

Is een juicebar echt iets voor jou? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we samen je wensen. Wij van Shakes on Wheels komen graag bij je langs met een prachtig aangeklede juicebar om verse juices te maken.