VPRA
Image default
Zakelijk

Een groenafval container huren

Als je in de tuin gaat werken dan kun je ervoor kiezen om een groenafval container te huren. Je kunt dan al je groenafval gewoon in de container gooien. Wanneer de container vol is wordt deze dan weer opgehaald. Je hebt op die manier geen omkijken naar je groenafval en je kunt dus lekker in de tuin werken. Zeker wanneer je veel in de tuin gaat doen is het een goed idee om een groenafval container te huren. In een groenafval container past veel groenafval, veel meer dan in je gewone groencontainer. Het is dus slim om je eens te oriënteren op een groenafval container huren. Ben je hier benieuwd naar? Lees dan even verder.

Container

Een groenafval container kun je huren in het formaat van 10 m3. Dat wil zeggen dat deze container 350 x 180 x 165 centimeter is. We hebben het dan over lengte x breedte x hoogte. In deze container mag alleen groenafval. Als je van plan bent andere dingen ook nog erbij af te voeren dan kun je misschien beter kiezen voor een van de andere containers die je ook kunt huren. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden.

Wat mag erin? In de groenafval container mogen bladeren, bamboe, boomstammen, boomstobben en boomstronken. Ook mag er gras, riet, maaisel en plantsoenafval in. Als laatste mogen er snoeiafval, struiken, takken en plantenresten in. Zoals je kunt zien is dat een groot deel van alles wat er uit je tuin komt waarschijnlijk.

Wat mag er niet in?

In een groenafval container mogen ook een paar dingen absoluut niet. Er mag geen grond in, maar ook zand, aarde, steen en hout mag er niet in. Je kunt er ook voor kiezen om ander soort containers te huren in Voorburg. Klik op de links voor de verschillende containers. 

Huren

Wanneer je de container van 10 m3 daadwerkelijk gaat huren dan kost dat €222,- exclusief de BTW. Je kunt er bij het huren ook nog voor kiezen om ophoogzand erbij te bestellen. Wil je wel een groenafval container, maar liever een ander formaat? Ook dat is mogelijk. Je kunt deze container ook huren in de formaten 3 m3, 6 m3 en een gesloten 10 m3. Veel succes met je tuin aanpakken!

 

https://www.afvalcontainersvlk.nl/product/groenafval-container-10m3/