VPRA
Image default
Zakelijk

De volcano vaporizer classic

Je wil binnenkort een nieuwe vaporizer kopen, maar je weet nog niet zo goed welke. Je hebt verschillende soorten vaporizers. Zo heb je simpele vaporizers, maar ook precisie vaporizers. Simpele vaporizers hebben als hittebron een aansteker nodig. Deze vaporizers zijn vaak goedkoop. De precisie vaporizers gebruiken een elektrisch verwarmingselement en hebben meestal ook een temperatuurregelaar. Wanneer je een model hebt wat kwalitatief goed is zoals de precisie vaporizer kun je soms wel enkele honderden euro’s kwijt zijn. Veel gebruikers kiezen toch voor een precisie vaporizer, omdat de duurzaamheid en effectiviteit van deze apparaten goed is. Daarnaast kun je de vaporizers nog onderverdelen op basis van hoe ze verhitten. Je hebt vaporizers die verhitten met conductie en je hebt er die verhitten met convectie. Met conductie wordt het materiaal geplaatst op een metalen plaatje dat wordt opgewarmd om de werkzame bestanddelen vrij te maken. Met convectie raakt het materiaal nooit een verwarmingselement aan. Je verhit hier je materiaal doormiddel van hete lucht.

 

Volcano

De volcano vaporizer is een goede optie als je een nieuwe vaporizer gaat kopen. Deze vaporizer geeft aroma’s en werkzame stoffen vrij uit plantaardig materiaal door de verdamping met hete lucht. Dit is dus een vaporizer die gebruik maakt van convectie. Dit is een voordeel, want door de optimale behandeling van de werkzame stoffen reduceert de ontwikkeling van schadelijke stoffen en geuren tot een minimum. Daarnaast ligt het aantal werkzame stoffen 3 tot 4 maal hoger dan bij normaal roken. Wanneer je niet vaak rookt is de volcano vaporizer dan ook een prima oplossing. Ook wanneer je vaker een vaporizer rookt is deze vaporizer geschikt.

 

Onderdelen

Wanneer je de volcano vaporizer koopt dan wordt deze geleverd met alle benodigdheden. Je kunt op deze manier direct beginnen met vaporiseren. Je vindt in de verpakking een volcano, vier ballonnen met mondstuk en een easy valve ballon met adapter. Daarnaast zit er een easy valve vulpatroon in voor kruiden. Ook zitten er drie vulkamerclips in, een dopring, een set normale glaasjes en een reinigingsborstel. Een ijzeren sponsje om de vloeistof te verdampen mag ook niet ontbreken. Als laatste vind je een luchtfilterset, en grinder en een handleiding in de verpakking.

https://www.vaposhop.nl/vaporizers/desktop-vaporizers/Volcano-vaporizer-Classic/