VPRA
Image default
Zakelijk

De beste WordPress websites

Organisaties die een nieuwe website nodig hebben kunnen het beste een WordPress website laten maken in Lelystad. Je krijgt dan gegarandeerd een website die aansluit bij je doelstellingen. Dat wil zeggen dat je de website kunt gebruiken voor het verspreiden van nieuws, ter promotie van je bedrijf en als middel om producten en diensten te verkopen. Bij de sites worden tools geleverd, waarmee je kunt bekijken of de site voldoende vaak wordt bezocht en of je activiteiten resultaat opleveren. Wie niet tevreden is over de prestaties van de nieuwe website kan daarmee terug gaan naar de ontwerpers.

Webdesign en online marketing

Bij iExist, het bedrijf dat website bouwt, is het belangrijk dat de klant tevreden is over het resultaat. Daarom is er ook een afdeling voor online marketing. In de meeste gevallen wordt het online marketingbureau in Lelystad al geraadpleegd voordat er wordt begonnen met het bouwen van een website voor een klant. De specialisten van beide disciplines gaan met klanten het gesprek aan over de doelen en de verwachtingen ten aanzien van de website. Als een klant irreële eisen stelt of te hoge verwachtingen heeft, dan zal dat door iExist worden benoemd. Anders zou de nieuwe website alleen maar tot teleurstellingen leiden.

Webshop

Bij de doelen die benoemd worden voorafgaand aan het bouwen van een website kan ook de online verkoop horen. Dat kan binnen WordPress worden gerealiseerd met WooCommerce. Dat is een plugin, waar alle functionaliteit voor een webshop is ingebouwd. Doordat WooCommerce dezelfde architectuur en filosofie hanteert als WordPress, is het beheer van een webshop bijzonder eenvoudig. Klanten kunnen dus zelf nieuwe artikelen en categorieën toevoegen, prijzen aanpassen en het voorraadbeheer doen. Artikelen in de webshop worden door zoekmachines aan de hand van zoekwoorden herkend. Naast WooCommerce kun je ook gebruik maken van plugins waarmee online betalen via iDeal kan worden geregeld.