-0.3 C
Nederland
december 1, 2023
VPRA
Image default
Wonen

Hypnia reviews: Onze opinie over deze online matrassenverkoper

Traagschuim werd in 1966 door NASA ontwikkeld. NASA gebruikte het schuim om de gigantische versnellingskrachten te absorberen door de druk op het lichaam beter te verspreiden. Traagschuim heeft een grote drukverlagende werking omdat het uit holle cellen bestaat. Zo’n 20-tal jaren geleden werd deze visco-elastische techniek geïntroduceerd in de matrassenwereld.

Het Franse bedrijf Hypnia werd op haar beurt 10 jaar geleden opgericht om deze technologie bij het grote publiek te integreren door middel van hoogwaardige matrassen, tegen scherpe prijzen. En dit op een volledig betrouwbare manier.

Sindsdien groeide Hypnia uit tot een referentie in de slaapsector. U hoeft er enkel maar de positieve matrassen beoordelingen erop na te slaan die Hypnia typeren. Deze gunstige klantenscores worden door een onafhankelijk bureau getoetst en maken van Hypnia een van de belangrijkste referenties in de sector.

 

Comfort en keuzegemak

Het is vaak moeilijk om de matras te kiezen die het best aan uw behoeften beantwoordt, omdat er zoveel verschillende matrassen op de markt zijn. In het geval van Hypnia is deze keuze bijzonder gemakkelijk, omdat u op hun website een korte, maar doeltreffende vragenlijst kunt vinden, waarmee u onmiddellijk de kenmerken van elk product kunt identificeren. Deze vragenlijst staat u toe om in slechts enkele klikken de meest geschikte matras te identificeren voor uw fysionomie en uw levensstijl.

Als u na het invullen van de vragenlijst nog twijfels hebt, kunt u telefonisch contact opnemen met een van hun gespecialiseerde agenten om deze op te helderen of om u te helpen het voor u gepaste matras te kiezen. Zodra u uw ideale traagschuimmatras hebt gevonden, krijgt u die binnen enkele dagen volledig gratis thuis geleverd.

 

4 maanden op proef

Als u aarzelt om online een matras te kopen, kunt u gerust zijn: Hypnia laat u 120 nachten de kans om het matras gratis uit te proberen. Dit staat gelijk aan 4 maanden om de voordelen van haar traagschuim technologie uit te kunnen testen en zelf te kunnen ervaren waar een uitstekende nachtrust voor staat.

Tijdens deze proefperiode kunt u het weldoend effect van de Hypnia traagschuim matrassen op het lichaam, de buitengewonde ondersteuning van de verscheidene drukpunten, het ademend vermogen en de twee onafhankelijke slaapzones uittesten. En als u na dit alles niet overtuigd bent, kunt u het matras zonder enige verplichting terugsturen.

 

DE BESTE GARANTIE

De garantieperiode is een belangrijk punt voor elke consument, omdat deze de verbintenis van de fabrikant ten opzichte van de klant benadrukt én daarmee de praktische levensduur aangeeft die de fabrikant zelf aan zijn producten toekent.

In het geval van Hypnia staat deze verbintenis buiten kijf: terwijl de meeste bedrijven in de sector slechts een garantie van 2 tot 10 jaar bieden, garandeert Hypnia haar traagschuim matrassen 15 jaar. Een periode die het vertrouwen van de fabrikant in haar producten aantoont en die een revolutie op de matrassenmarkt heeft teweeggebracht.

Voor ieder wat wils

Het Franse bedrijf heeft een assortiment matrassen met kwaliteiten aangepast aan elke slaper. Van mensen die alleen slapen, of die moeilijk in slaap vallen tot mensen met nek- en rugklachten. Bent u een buikslaper, rugslaper of zijslaper? Hypnia heeft het meest geschikt matras voor u in huis.

Hypnia is erin geslaagd al deze behoeften te combineren in vijf modellen visco-elastische schuimmatrassen voor elk budget. Door haar deskundigheid op dit gebied heeft Hypnia deze technologie ook als toplaag in haar assortiment springveren matrassen verwerkt, om een aanbod te completeren dat aan ieders behoeften voldoet.

Een matras voor elk budget

Om een goede nachtrust te kunnen aanbieden tegen een eerlijke prijs, werkt Hypnia niet met dure tussenpersonen en winkels en verspilt het bedrijf géén geld aan grote reclamecampagnes. Op die manier krijgt iedereen de kans om te slapen als een roosje.

Wanneer er een matras wordt teruggestuurd, dan wordt deze niet zomaar weggegooid! Hypnia gelooft in duurzaamheid en zet zich in voor een uitstekende nachtrust voor iedereen! Daarom werkt het bedrijf samen met Emmaus en kringloopwinkels, zodat elk matras dat wordt teruggestuurd wordt geschonken aan mensen in nood.

 

GRATIS LEVERING EN GRATIS RETOURNEREN

Weet u nog steeds niet waarom wij traagschuim matrassen van Hypnia zo goed vinden? Misschien laat u zich hierdoor wel overtuigen: zowel de levering als de terugzending zijn volledig gratis, zodat u alleen de kosten van de matras hoeft te dragen, zonder extra kosten.

Wanneer u uw bestelling valideert, kunt u op de website u verschillende opties voor de levering. En als u besluit het terug te sturen, kan dat gratis. Hypnia maakt daarnaast gebruik van de belangrijkste veilige betaalplatforms.

Bij Hypnia vindt u in een paar klikken het matras dat het beste bij u past en tegen een eerlijke prijs. Alle Hypnia producten worden gratis tot aan de deur geleverd en je hebt 120 nachten om het matras uit te proberen en je te laten overtuigen. Hypnia vergoedt of ruilt om zonder voorwaarden of verborgen kosten. Als u online bestelt bij Hypnia heeft u niets te verliezen!

Bent u ook benieuwd?  Surf dan naar https://www.hypnia.nl/ voor meer informatie.