VPRA
Image default
Wonen

Ga voor die canvas in de tuin

Een canvas in de tuin? Doen! Canvassen kan je niet genoeg hebben want ze fleuren je tuin onmiddellijk op. De voorbije jaren hebben heel wat mensen voor een canvas in de tuin gekozen. We kunnen al lang niet meer spreken van een trend, canvassen zijn een blijver. Heb jij nog geen canvas in de tuin, dan is het hoog tijd om het te overwegen.

Canvas was nog nooit zo populair

Dé reden waarom canvassen in de tuin zo populair zijn? Wel, een canvas in de tuin brengt onmiddellijk kleur in de tuin. Canvassen zijn er in alle mogelijke maten en vormen en je kiest zelf hoe opvallend je canvas is. De meeste canvassen zijn foto’s, maar je kan ook voor een abstract kleurrijk tafereel gaan. In tegenstelling tot canvassen die voor binnen gebruikt worden, is een canvas voor in de tuin waterdicht. Je canvas kan dus gerust buiten blijven hangen. Je hebt er geen onderhoud aan en verkleuren is in principe geen optie. Let wel, we raden aan altijd je canvas aan te kopen bij een kwalitatieve leverancier. Er zit veel kwaliteitsverschil op de canvassen die online te verkrijgen zijn. Koop je een canvas lees er dan altijd de reviews van de leveranciers op na en ga voor een betrouwbare partij zoals Canvaswinkel.nl.

Plaats je canvas waar je wil

canvas

Waar je je canvas hangt, dat bepaal je helemaal zelf. Er zijn meer dan 5 verschillende montagemogelijkheden. Met een canvas kan je dus alle kanten uit. Het merendeel van de particulieren gaat voor een zelfklevend exemplaar dat tegen de muur gekleefd wordt, maar net zo goed ga je voor een canvas die je opspant met rekkers of eentje met een frame. Door de verschillende montagemogelijkheden, kan je je canvas altijd goed positioneren, ook wanneer je geen blinde muur hebt. Canvassen worden ingezet als sfeerbrenger, maar bijvoorbeeld ook om inkijk te verminderen. Als je weet dat er ook XXL-formaten verkrijgbaar zijn, dan besef je dat een canvas multifunctioneel inzetbaar is.

Een canvas is heel betaalbaar

In tegenstelling tot heel wat andere decoratie in de tuin, hoef je je voor een canvas niet blauw te betalen. Je betaalt per centimeter en kunt online gelijk zien wat je canvas kost. Zeker bij kleine exemplaren betaal je amper wat voor je canvas. Wil je je eigen foto op je canvas, dan hoef je nog geeneens bij te betalen. De perfecte manier om je tuin net die touch te geven die je wil. Wedden dat de verhalen vanzelf volgen als je kiest voor een canvas in de tuin? Niet voor niets zweren honderden mensen bij een canvas in de tuin.

 

https://www.canvaswinkel.nl