14.1 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Wonen

Een badkamer renoveren op maat van jouw wensen

Heel wat mensen denken dan een badkamer renoveren een super complex proces is waarbij u weken zonder water zit en de badkamer niet in kunt. Kiest u voor Camee, thuis in het renoveren van badkamers, dan is niets minder waar. Binnen de 10 werkdagen geniet u van een nieuwe badkamer!

Een badkamer renoveren begint in de showroom

Een hoofd vol inspiratie? Dan kan u deze concretiseren in de showroom van Camee: hier begint het renoveren van uw badkamer. De specialisten van Camee denken mee na, tekenen vervolgens uw badkamer uit en helpen u bij het kiezen van de materialen en het sanitair voor uw te renoveren badkamer. Dit alles in een open en gemoedelijke sfeer, waarbij uw wensen en budget centraal staan. Een badkamerrenovatie hoeft niet super duur te zijn, voor elk budget zijn er oplossingen. Uiteraard zijn niet alle mogelijkheden te zien in de moderne showroom, maar weet dat alle stijlen door Camee gerealiseerd kunnen worden.

 

Zo gaat het renoveren van een badkamer in zijn werk

Het valt aan te raden de te renoveren badkamer volledig leeg te maken voor de vakmensen van Camee arriveren, maar vervolgens is het achterover leunen en alles overlaten aan Camee. Een badkamer renoveren heeft voor deze stielmannen geen geheimen meer en zij voeren alles uit zoals afgesproken. Afhankelijk van de werken wordt alles afgebroken, waarna de leidingen onder handen worden genomen.

Uitbreken badkamer tijdens het renoveren van uw badkamer

Zit het goed met de elektriciteit dan is het tijd om nieuwe chape te gieten. Dit proces gaat razendsnel tijdens uw badkamerrenovatie. Na het betegelen en het installeren van de plafondverlichting is het tijd voor uw sanitair. Uw badkamer renovatie begint nu echt vorm te krijgen en de voorpret kan alvast beginnen. Uiteindelijk wordt alles afgekit met schimmelwerende en waterdichte siliconen waarna nog een laatste check wordt uitgevoerd. Uw badkamerrenovatie is rond en het genieten kan beginnen.

Afgewerkte badkamerrenovatie door Camee

Weet dat het mogelijk is om het renoveren van uw badkamer van A tot Z op te volgen, maar net zo goed trekt u er even tussenuit en laat u alles over aan de specialisten van Camee.

Steeds op de hoogte over de werkzaamheden

Voor en tijdens het renoveren van de badkamer blijft u perfect aangesloten en op de hoogte van de werken. Uw contactpersoon staat ook altijd ter beschikking om op vragen te antwoorden. U heeft slechts één aanspreekpunt voor uw badkamerrenovatie, zodat u steeds weet bij wie u terecht kunt.

Liever zelf uw badkamer renoveren?

Wenst u de kosten van de te renoveren badkamer wat te drukken en zit het verbouwen in uw bloed? Weet dat het ook mogelijk is om bij Camee voordelig sanitair op de kop te tikken. Doe-het-zelvers genieten van een stevige korting op alle materialen. Ook voor tegels is Camee het geknipte adres, want de keuze is groot en de prijzen laag.

Uw badkamer renoveren start bij Camee

thuis in het renoveren van badkamers

Een afspraak in de showroom, meer informatie over hoe het renoveren van een badkamer in zijn werk gaat of wenst u gelijk een opmeting en een offerte op maat? Bij Camee zijn ze thuis in het renoveren van badkamers en helpen ze u met plezier verder!

 

https://www.camee.be/nl/badkamerrenovatie/