9.6 C
Nederland
oktober 3, 2022
VPRA
Image default
Gezondheid

Maak uw leven weer leuk met TENA incontinentiemateriaal

Heeft u last van ongewild urineverlies? Dat hoeft uw leven niet negatief te beïnvloeden. U kunt gewoon dat doen wat u altijd deed als u TENA incontinentiemateriaal gebruikt. U kunt uitgaan met vrienden, de bioscoop of het theater bezoeken, op bezoek gaan of een dag in een pretpark of op het strand doorbrengen. Wat u maar wilt. Want dat u urine verliest hoeft geen belemmering te zijn. U kunt hiervoor één van de oplossingen kiezen die het uitgebreide assortiment van TENA incontinentiemateriaal biedt. Of het nu gaat om licht urineverlies of ernstigere incontinentie. En er zijn materialen die geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Onzichtbaar voor anderen, alleen u weet dat u extra beschermd bent als er een ongelukje gebeurt. Geen gênante situaties meer waarbij u halsoverkop een toilet in moet vluchten.

Verschillende oplossingen met TENA voor een alledaags probleem

Misschien denkt u dat u de enige bent die last heeft van urineverlies. Maar niets is minder waar. Het is een veel voorkomend probleem dat ook tal van oorzaken kan hebben. Zowel mannen als vrouwen kunnen er last van hebben. Het komt in verschillende gradaties voor. TENA incontinentiemateriaal is daarom verkrijgbaar in verschillende vormen. U kunt kiezen voor een superdun verband dat haast nog dunner is dan een inlegkruisje. Het vangt echter urine een stuk beter op. Bij wat zwaarder urineverlies kiest u voor een groter maar nog steeds dun en comfortabel verband. Als u nog meer gemak wilt dan zijn er ook incontinentiebroekjes. Deze draagt u net zoals normaal ondergoed en zitten heel prettig.

Zonder zorgen van het leven genieten met incontinentiemateriaal

Als u last heeft van urine incontinentie dan hoeft u echt uw leven niet on hold te zetten. U kunt TENA incontinentiemateriaal gebruiken en weer zonder zorgen van het leven genieten. Gebruik een mini verbandje voor licht urineverlies of één van de andere producten als de problemen wat groter zijn. Niemand zal het zien of merken. Dankzij de uitstekende geur absorptie hoeft u ook niet bang te zijn voor onaangename luchtjes. Ook huidirritatie behoort tot het verleden. U kunt dragen wat u wilt, onder elke kleding kunt u het TENA incontinentiemateriaal onzichtbaar en comfortabel dragen. Meer weten? Ga naar hulpmiddelonline.nl en belijk de mogelijkheden met TENA incontinentiemateriaal.

 

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je een gezond holistisch leven leiden met een beperkt budget?

De voordelen van massage gel.

De verschillen tussen een satijnen kussensloop of zijden kussensloop

Voor een breed scala aan klachten breng je een bezoek aan de fysiotherapeut

Gezond haar is mooi haar. Kies voor een natuurlijke shampoo

Hoe duur is een fysiotherapeut?