2.5 C
Nederland
november 28, 2023
VPRA
Image default
Sport

Sportconstructies en survival materialen huren

Bruggink Sports Constructions is de specialist in verschillende sportconstructies en survival materialen. Ze hebben een breed scala aan verschillende constructies en materialen waarmee zij volledige survivalruns of hindernisbanen kunnen inrichten. Dit kan voor permanente locaties zoals sportscholen of voor tijdelijke kleinere en grote evenementen. De specialisten zijn werkzaam in zowel binnen- als buitenland. Mocht jouw evenement niet in Nederland plaatsvinden of zit jouw locatie in het buitenland? Ook dan kun je de hulp van deze experts inschakelen. Niets is onmogelijk!

Unieke sportconstructies op maat gemaakt

Bruggink Sports Constructions is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van survival materialen en obstakels voor trainingslocaties, kleine en grote evenementen en sportscholen. De materialen zijn te huur, maar kunnen ook gekocht worden voor permanente oplossingen. Heb je bijvoorbeeld een eigen sportschool? Voor sportscholen bieden de experts een multifunctioneel trainingstoestel. Dit handige trainingstoestel is volledig aanpasbaar aan de ruimte waarin het komt te staan en kan uitgebreid worden. Het toestel is ook aan te passen voor gebruik door kinderen. De specialisten denken graag met je mee door jouw wensen en ideeën te vertalen naar een concreet ontwerp. Daarna zorgen ze ervoor dat jouw multifunctionele trainingstoestel wordt geproduceerd en ook nog eens opgebouwd wordt op de locatie. Je wordt dus geheel ontzorgd!

Bekijk de mogelijkheden voor jouw evenement

Wil jij voor jouw evenement of locatie een obstacle parcours, hindernisbaan of trainingstoestel laten ontwerpen door specialisten? Maak dan een afspraak met Bruggink Sports Constructions voor een kennismakingsgesprek. De specialisten denken graag met je mee en nemen hierbij al jouw wensen en ideeën in acht. Geen locatie is hen te gek en overal kan gebouwd worden. De materialen worden altijd veilig ontworpen, volledig op maat gemaakt en voldoen altijd aan de vereiste keuringskenmerken. Wil je weten wat deze specialisten voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op.