14.8 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Recreatie

De perfecte vakantie met kinderen beleef je op een camping in Zeeland

Lekker met de kinderen op vakantie? Dan ligt kamperen voor de hand. Kinderen vinden kamperen geweldig. Op de camping maken ze snel vriendjes waarmee ze lekker de hele dag buitenspelen, met de Kids’ Club allerlei avonturen beleven of lekker plonsen in het zwembad.

Maar vinden de ouders de camping ook zo geweldig? Niet altijd, eerlijk gezegd. Dat gedoe met het opzetten van een tent en slapen op een luchtbed is niet voor iedereen. Wellicht heb jij ook een ander idee over de ideale vakantie. Je weet wel, lekker kunnen slapen en lekker relaxen.

Een camping met een vleugje luxe

Wat je eigenlijk nodig hebt is een combinatie van camping en hotel. Een vakantiebestemming waar je de vrijheid en het buitenleven kunt genieten zoals je dat alleen op de camping ervaart, terwijl je wel het comfort en luxe van een hotel of pension kunt ervaren.

Die combinatie bestaat. Glamping heet dat (afgeleid van Glamorous Camping). Glamping is een luxe vorm van kamperen in een kant-en-klare accommodatie.

Zie je dat wel zitten, met zijn allen op vakantie naar zo’n comfortabel verblijf op een camping? Lees dan even verder om te ontdekken dat de camping in Zeeland precies is wat jullie zoeken.

Waarom een camping in Zeeland?

Voor gezinnen met kinderen is Zeeland perfect. Niet alleen omdat deze provincie de meeste zonuren heeft (al helpt dat wel), maar ook omdat het lekker dichtbij is, je altijd een strand in de buurt hebt en omdat er nog het nodige te ontdekken valt.

Ga lekker naar Neeltje Jans, verken Middelburg en eindig de dag met een kampvuurtje of barbecue op het strand. Oh, en vergeet ook niet op zijn minst één zeehondenexpeditie op een rondvaartboot te boeken. Dit is een waar avontuur.

Alleen de beste campings

Op Glampings.nl schotelen we je alleen de beste campings in Zeeland voor. Dat begint bij de locatie: elke door ons geselecteerde camping ligt lekker dicht bij het water. Maar het zijn vooral de kampeeraccommodaties die indruk maken. Een prachtige safaritent temidden van de bomen, een wijnvat in de boomgaard, een tipi in Nieuwvliet, of een comfortabele tiny home op het strand.

Stel het je eens voor: het eerste dat je voelt als je ’s ochtends naar buiten gaat is het losse zand tussen je tenen. Heerlijk toch?

Boek direct je luxe verblijf op de camping

Kom naar www.glampings.nl, selecteer je favoriete camping en boek direct je verblijf. Je regelt het in een paar kliks, zodat je meer tijd hebt voor voorpret. Tot snel!