14.5 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Redenen om te stoppen met je televisieabonnement

Denk je erover na om je tv-abonnement op te zeggen? Dat is stiekem een heel goed plan en wel om onderstaande redenen.

Zelf bepalen wanneer je iets kijkt

Dit is eigenlijk wel de belangrijkste: je kunt zelf bepalen wanneer je programma’s kijkt. Als je een televisieserie volgt, dan is er wel altijd één aflevering die je mist. Aan een tv-abonnement heb je dan helemaal niks, want je kunt deze afleveringen allemaal online kijken. Sommige zenders hebben op hun eigen website een livestream, waarmee je ook live tv kunt kijken als je wilt. Als je een zenderpakket stopzet, wil je ook je NPO Plus opzeggen. Omroepen beloven veel mooie programma’s, maar daarvoor moet je nog eens extra betalen.

Geen reclames

Als je geen tv kijkt, hoef je ook geen uren aan reclameblokken te kijken. Er is niets vervelender dan dat op het spannendste moment een programma wordt afgebroken. Streamingsdiensten bieden dan een enorme uitkomst, daarmee kun je uren bingewatchen. Op de websites van alle omroepen kun je programma’s terugkijken maar dan ook met reclame. Dit is dan wel gratis, dus waarom zou je betalen om reclame te kijken? 

Scheelt in je portemonnee

Abonnementen zijn niet goedkoop. Als je niet zo’n tv kijker bent en alleen Netflix kijkt, heeft het geen zin om een tv-abonnement te hebben. Dan kun je beter kiezen voor streamingsdiensten die je wel gebruikt en NPO Plus opzeggen. Tevens kun je het geld dat je kwijt bent aan een abonnement ook steken in een leuke reis of een nieuwe vaatwasser.

NPO plus opzeggen vanwege tijdsgebrek

Wees eerlijk tegen jezelf. Als je heel veel uren maakt op je werk of je bent altijd onderweg, dan heeft het geen zin om een tv-abonnement te nemen. Het is dan veel leuker om de tijd die je over hebt ook effectief te besteden zoals het bezoeken van familie en vrienden. Misschien heb je wel een leuke hobby waar je helemaal niet aan toe zou komen als je ook nog de nodige uren voor de tv hangt. Afschakelen van drukte kan ook op een andere manier. Ga je NPO Plus abonnement opzeggen en neem een goed boek bij de hand. 

https://review-pagina.nl/