12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Groen relatiegeschenk geven

Groene relatiegeschenken

Graag een mooi cadeau geven dat bij je bedrijf past?

Vergeet dan vooral de natuur niet, en verras je (potentiële) klanten en relaties met een origineel groen cadeau. Benieuwd naar de mogelijkheden van groene relatiegeschenken? Lees dan verder! Met onderstaande 3(!) groene weggevertjes maak je zeker indruk op jouw collega’s, relaties en/of (potentiële) klanten.

3(!) groene relatiegeschenken ideeën

#1 Zaadzakjes bedrukken – Ben je op zoek naar een kleinigheidje? Denk dan eens aan een zaadzakje gevuld met allerlei soorten bloemen. Zaadzakjes met bedrukking zijn ideaal om uit te delen als kleine duurzame attentie aan relaties en/of (potentiële) klanten. Ideaal voor de plantenliefhebbers!

#2 Bloembollen geschenk – Wat zeker ook leuk is om te krijgen is een bloembollen geschenk. Want laten we eerlijk zijn: van bloemen worden we allemaal vrolijk, nietwaar? Daarnaast worden klanten niet één, niet twee, maar wel drie keer herinnerd aan dit cadeautje. Namelijk tijdens het ontvangen van de bloembollen, tijdens het planten en wanneer de bloemenbollen uitkomen en gaan groeien. Laat de verpakking van de bloembollen bedrukken met uw eigen ontwerp, tekst of logo.

#3 Groeipapier – Als we het over groene relatiegeschenken hebben, dan mogen geschenken van groeipapier natuurlijk niet ontbreken. Stop het groeipapier in de grond, geef het water en na een tijdje zullen de zaadjes uitkomen. Een bloeiend en blijvend geschenk! Zeker bedrukt met eigen tekst of logo, zijn relatiegeschenken van groeipapier ideaal om in te zetten ter promotie.

Groene relatiegeschenken bestellen

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere groene relatiegeschenken. Maar bovenstaande 3(!) geschenken – zeker met eigen tekst en/of logo – super origineel en super eenvoudig om weg te geven. Succes gegarandeerd! Benieuwd naar meer groene of duurzame relatiegeschenken? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Greengiving.nl. Hier vind je een ruim assortiment duurzame geschenken.

https://www.greengiving.nl/groene-relatiegeschenken