VPRA
Image default
Zakelijk

Een vak apart: Vertalen en vertalingen van teksten

Vertaalbureau Aabévé is ISO 17100:2015 gecertificeerd. Wat betekent dit voor u? Het betekent dat wanneer u gebruik maakt van onze diensten, u erop kunt vertrouwen dat u altijd een perfecte vertaling krijgt. Zo kunt u ervoor kiezen om uw vertaling te laten controleren door een tweede vertaler. Wij hebben in de loop der jaren voor duizenden bedrijven vertaald, dus u kunt er zeker van zijn dat u bij ons in goede handen bent!

Een vak apart..

Teksten vertalen is een vak apart dat veel deskundigheid en ervaring vereist. Vertaalbureau Aabévé heeft beide in overvloed. We hebben in de loop der jaren voor duizenden bedrijven vertaald, dus we weten precies wat we doen. Als u een beroep doet op onze diensten, kunt u er zeker van zijn dat u altijd een perfecte vertaling krijgt.

 

Er zijn verschillende soorten vertalingen

Er zijn verschillende soorten vertalingen, elk met zijn eigen specifieke eisen. Beëdigde vertalingen mogen bijvoorbeeld alleen door een beëdigd vertaler worden uitgevoerd. Vertaalbureau Aabévé is ISO 17100:2015 gecertificeerd, wat betekent dat we volledig gekwalificeerd zijn om alle soorten vertalingen uit te voeren.

Wat is ISO 17100:2015?

ISO 17100:2015 is een internationale kwaliteitsnorm voor vertaaldiensten. Het stelt eisen aan het hele vertaalproces, van het eerste contact met de klant tot de levering van de definitieve vertaling. Vertaalbureau Aabévé is gecertificeerd volgens deze kwaliteitsnorm, wat betekent dat we altijd voldoen aan de eisen die ISO 17100:2015 stelt.

Waarom is het belangrijk een gecertificeerd vertaalbureau te gebruiken?

Als u een vertaling nodig hebt, wilt u er zeker van zijn dat het eindproduct van hoge kwaliteit is. Een slecht vertaalde tekst kan immers ernstige gevolgen hebben. Door te kiezen voor een gecertificeerd vertaalbureau, zoals Aabévé Vertaalbureau, kunt u er zeker van zijn dat uw vertaling voldoet aan alle eisen die ISO 17100:2015 stelt.

Hebt u een vertaling nodig?

Geen enkel probleem! We reageren binnen 30 minuten op uw aanvraag voor een offerte. In de meeste gevallen is dit al direct de offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Welke soorten persoonlijke documenten vertalen we?

Documenten zoals paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, diploma, huwelijksakte, echtscheidingsakte, hypotheekakte, overlijdensakte, testament, IND aanvraag, proces-verbaal, enzovoort. Dit moeten beëdigde vertalingen zijn.

Een goede vertaling kost geld

Een goede vertaling is niet iets wat u even snel kunt doen. Een goede vertaling vereist deskundigheid, ervaring en tijd. Daarom kost een goede vertaling geld. Maar het is altijd de moeite waard om een beroep te doen op de diensten van een professioneel vertaalbureau zoals Aabévé Vertaalbureau. Want bij ons krijgt u gegarandeerd een perfecte vertaling.

 

Vertaalbureau Aabévé: de garantie voor een perfecte vertaling!

Wanneer u een vertaling nodig hebt, wilt u er zeker van zijn dat het eindproduct van hoge kwaliteit is. Een slecht vertaalde tekst kan immers ernstige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk een gecertificeerd vertaalbureau te kiezen zoals Aabévé Vertaalbureau!

https://www.aabeve.nl