14.5 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Auto wrappen

Jouw unieke auto met carwrapping

Car wrappen of auto wrappen is een relatief nieuw fenomeen wat in hoog tempo aan populariteit wint. Is jouw auto of bus niet in de naar jou gewenste kleur? Dan is auto wrappen waarschijnlijk een uitkomst voor je. Wrapping is een folielaag die over de originele lak van je auto wordt geplakt. En niet alleen over de lak. Oók kan je delen van je interieur laten wrappen, volledig in jouw eigen stijl. Deze manier van car design heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van traditioneel overspuiten.

Auto wrap kosten

De kosten van car wrappen liggen doorgaans een stuk lager dan de kosten voor het laten spuiten van een auto. Een vaste prijs valt niet te zeggen, omdat dit net als bij het spuiten van een auto afhangt van de grootte van een auto en verschillende andere omstandigheden.

Uit je creativiteit

Met car wrapping kan je je creativiteit volledig de vrije loop geven. Hoezo één kleur? Je kan je auto verschillende kleurencombinaties geven. Veel meer kleuren dan de vaste spuitkleuren waar je aan vast zou zitten. Ook kun je ervoor kiezen om je eigen design te kiezen. Laat je inspireren door de mooiste afbeeldingen en versieringen die binnenkort op jouw auto kunnen prijken. Omdat car wrapping een individueel toegesneden dienst is, kan je alle kanten op met jouw ideeën. Er zal dus niet één auto rondrijden met dezelfde looks als de jouwe! Bijkomend voordeel is dat je met een car wrap ook nog eens de originele autolak een beschermlaag geeft. Wel zo prettig als de auto ook weleens in een drukke stad geparkeerd moet worden.

Ook bus bestickeren

Car wrapping is een uitkomst voor privégebruikers maar ook zeker in bedrijfsmatige zin. Laat een mooie carwrap ontwikkelen waar jouw bedrijfskleuren in voorkomen en waar het bedrijfslogo werkelijk van de auto afspringt. Een echte eyecatcher dus. Met auto wrappen zullen jouw bedrijfsauto’s niet langer meer anoniem door de straten rijden. Een goede manier om je bedrijf meer in de picture te zetten.

Wrapping up

Kortom: wrappen is een zeer aantrekkelijk alternatief voor het spuiten van auto’s. Dit gezien de grote vrijheid en het aantal mogelijkheden dat je hebt met deze techniek en niet in de laatste plaats vanwege het aantrekkelijke prijskaartje.

https://www.successigns.nl/