VPRA
Image default
Wonen

Wat is een perilex aansluiting?

Hoe ziet een perilex stopcontact eruit?

De perilex stekker heeft vier pinnen, dus je kunt verwachten dat een perilex stopcontact vier gaten heeft in plaats van twee bij een normaal stopcontact. En dit is natuurlijk ook zo. Een perilex stopcontact heeft vier pinnen en je kunt daar een perilex stekker in stoppen. Je hebt zowel inbouw als opbouw varianten.

Hoe je een perilex stekker aansluit

Een perilex stekker is een stekker dat vier pinnen en een randaarde heeft. Een normale stekker heeft twee pinnen, dus een perilex stekker heeft meer draden waar het stroom wordt onderverdeeld. Het is zo dat het vaak voorkomt dat je elektrische apparaat meer vermogen nodig heeft en dat het nog niet voorzien is van een perilex stekker. Per apparaat verschilt het hoe je het moet aansluiten. Elektricien Dordrecht raadt aan om altijd de gebruiksaanwijzing van het apparaat erbij te pakken en te kijken hoe de aansluiting werkt.

Wat zijn de kosten van het aansluiten van perilex?

Het is voor ons lastig in te schatten wat een perilex aansluiting precies moet gaan kosten. Het hangt namelijk helemaal af van de situatie waar je je in bevindt. De kosten worden berekend met de volgende onderdelen. Het uurtarief van ons als elektricien. Hoeveel tijd wij nodig hebben voor de klus. Of er nog stroomkabels getrokken moeten worden. Moeten er extra groepen aangemaakt worden en moet er een 3-fase aansluiting komen? Al deze onderdelen hebben invloed op de kostprijs. Wil je precies weten hoeveel een perilex aansluiting je gaat kosten neem dan contact met Elektricien Dordrecht op. Wij kunnen je geheel vrijblijvend een offerte versturen. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over.https://elektricien-dordrecht078.nl/