VPRA
Image default
Wonen

De beste dakisolatie van Arnhem

Het de huidige energieprijzen is dakisolatie Arnhem niet aan te slepen. En daar is een goede reden voor, dakisolatie is namelijk de meest effectieve manier om je woning te verduurzamen. Met slechte dakisolatie verlies je tot wel 25% van je warmte door je dak, warmte stijgt namelijk op. Door je dak goed te isoleren kun je dus heel veel warmte in je woning houden. Zo gaat je energierekening flink omlaag en zit jij er lekker warmpjes bij komende winter.

Wat kost het aanbrengen van dakisolatie?

Als je overtuigd bent van de voordelen van dakisolatie en je wellicht al wel overweegt om zelf dakisolatie aan te schaffen zul je ongetwijfeld geïnteresseerd zijn in de kosten die hierbij komen kijken. Omdat de prijs van dakisolatie afhangt van een aantal verschillende factoren is het lastig om van te voren een prijs te geven. Als je een idee wil van wat jij ongeveer kwijt zal zijn voor het laten plaatsen van dakisolatie in Arnhem kun je het beste een offerte opvragen. Er wordt dan voor je gekeken naar jouw dakoppervlak, de bereikbaarheid van je dak en een aantal andere belangrijke punten. Het aanvragen van een offerte is altijd gratis. Je kunt dan vervolgens rustig alles laten bezinken en na een aantal dagen kun je laten weten of je over wil gaan tot de aanschaf van dakisolatie.

Isoleren met cellulosevlokken

Je kunt in het geval van dakisolatie kiezen voor verschillende isolatiematerialen. Het meest duurzame en gezondste materiaal zijn cellulosevlokken, deze zijn gemaakt van gerecyclede kranten. In eerste instantie ben je hier wellicht wat sceptisch over, maar de kranten worden op een specifieke manier versnipperd waardoor de structuur volledig verandert. Als het proces eenmaal goed doorlopen is hebben de kranten een structuur die het beste vergelijkbaar is met watten. Door deze nieuwe structuur wordt er veel lucht vastgehouden en hierdoor heeft de cellulose een zeer hoge isolerende waarde. Isoleer daarom je dak zo snel mogelijk met cellulosevlokken.