VPRA
Image default
Wonen

Comfortabel oud worden in een levensloopbestendige woning in Groningen

Bent u op zoek naar een comfortabele levensloopbestendige woning in Groningen? Ga dan eens langs bij De Leyhoeve. Dit bedrijf uit Oisterwijk heeft een prachtig, duurzaam wooncomplex met woningen voor 55-plussers. Het wooncomplex is voorzien van handige faciliteiten, waarvan sommige zelfs 24/7 beschikbaar zijn.

Het voordeel van een levensloopbestendige woning in Groningen

Een levensloopbestendige woning in Groningen heeft vele voordelen. Het grootste voordeel is dat u zelfstandig kunt blijven wonen. Echter als u zorg of hulp nodig heeft staat er binnen enkele minuten iemand bij de deur. Ook kunt u optimaal gebruik maken van de faciliteiten die zich onder hetzelfde dak hebben gevestigd. Zo kunnen uw boodschappen aan de deur geleverd worden of hoeft u maar naar de kern van het wooncomplex te gaan voor een nieuw kapsel. Het belang van De Leyhoeve is dat zij iedereen op een fijne manier oud zien worden. Dit soort woningen zorgen ervoor dat dit mogelijk is. U kunt zonder moeite vrienden of familie ontvangen voor een lekker kopje koffie en een gebakje in de brasserie of coffee corner. Alles wat u nodig heeft is voorzien. U heeft de keuze uit drie typen woningen waarvan u zelf de badkamer en keuken mag kiezen. Hierdoor kunt u uw woning volledig eigen maken. Indien u een keer wilt kijken hoe het leven op het wooncomplex er uitziet, kunt u bij dit bedrijf een rondleiding aanvragen. Zij nemen u dan mee en vertellen alles wat u zou moeten weten over de woningen en de faciliteiten op het complex. Zo gaat u optimaal voorbereid van start met het huurproces van een levensloopbestendige woning in Groningen.

Ga een keer langs

Ontdek welke levensloopbestendige woning het beste bij u past door middel van een bezoek aan het complex in Groningen. De medewerkers van De Leyhoeve helpen u graag verder en staan u graag te woord op het moment dat u vragen heeft of een rondleiding door het complex wilt aanvragen. Gun uzelf een woning waar u op een fijne manier oud kunt worden door te gaan voor een aanleunwoning bij dit wooncomplex.

https://www.leyhoeve.nl/