VPRA
Image default
Winkelen

Korean Skincare

Purito is een huidverzorgingsmerk dat alleen de beste en zuiverste ingrediënten gebruikt voor onze producten. Ons merk is opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen een veilige en eerlijke huidverzorging verdient, zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten. Hun passie voor integriteit in de schoonheidsindustrie heeft een drive gecultiveerd om veilige, effectieve en authentieke huidverzorgingsbehandeling te bieden aan al onze trouwe klanten.

Purito is een van de eerste Korean skincare merk die de nadruk legt op liefde voor het milieu en extreme zorg voor elk huidtype, met alleen veilige ingrediënten uit de natuur.

Uw gezicht is uw fortuin, dus behandel het goed. Met Purito kunt u gerust zijn: onze producten zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor gebruik op zelfs de meest gevoelige huidtypes. Laat Purito, een huidverzorgingsmerk met al het plezier en de flair van K-Beauty, u een selectie van eerlijke huidverzorgingskeuzes bieden – wij zijn ervan overtuigd dat u tevreden zult zijn!

Purito is gemaakt door mensen die geven om huidverzorging. Ze houden van eenvoudige natuurlijke ingrediënten en willen dat hun producten veilig en doeltreffend zijn. De formule van Purito is gecertificeerd onder de strenge Duitse ingrediëntenvoorschriften, het is ECOCERT-goedgekeurd, en alles, van verpakking tot ingrediënten, is gekozen met zorg en aandacht voor de aarde.

Purito Basic Line is geformuleerd met natuurlijke krachtige ingrediënten gewonnen uit planten, waardoor ze zacht en veilig zijn voor alle huidtypes – vooral de gevoelige. Gepassioneerd door het creëren van huidverzorging die echte kwaliteit biedt en mensen helpt mooi te blijven, bevatten hun producten geen parabenen en schadelijke chemicaliën. Probeer nu de Purito Basislijn.

Elk PURITO product zit boordevol zorg en aandacht voor onze klanten. Wij horen u, daarom gebruiken wij alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit in onze alcoholvrije huidverzorgingsproducten.

PURITO’s lichtgewicht gezichtsolie is zo licht en zijdezacht, dat je nauwelijks merkt dat het er is. Het bevat een mix van traditionele Chinese kruiden (Engelwortel, Licorice, Rehmannia en Chrysanthemum), die het geheim zijn voor een mooie huid sinds ze voor het eerst werden ontdekt in China meer dan 5.000 jaar geleden!

Purito zet zich in om betaalbare huidverzorgingsproducten van hoge kwaliteit en met een goede prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden die veilig, natuurlijk en doeltreffend zijn. Met elk product dat de beste ingrediënten bevat, zal Purito u helpen u te verwennen met kalmerende en hydraterende huidverzorging die werkt onder de ruwe Australische omstandigheden en die reageert op een verscheidenheid van huidtypes – inclusief de gevoelige huid.

https://kocosmo.nl/