12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Recreatie

Uniek bedrijfsuitje met overnachting in de Achterhoek.

Uniek bedrijfsuitje met overnachting in de Achterhoek.

Kamperen in de Achterhoek met je collega’s.

Beleef samen met je collega’s een outdoor experience in Scandinavische sferen op de camping in de Achterhoek. Ben je op zoek naar een meerdaags bedrijfsuitje, een training, een brainstormsessie, teambuilding Achterhoek of gewoon om heerlijk te ontspannen? Kom dan kamperen bij ons in de groene en gastvrije Achterhoek!

Activiteiten op en rond de camping in de Achterhoek.

Hoe je je dag wil indelen is helemaal aan jou. Wij hebben verschillende binnen en buitenlocaties tot je beschikking waar je samen met je team een vergadering, training of ander samenkomen organiseert. Op de camping achterhoek kunnen jij en je gasten gebruik maken van verschillende faciliteiten. Duik bij warm weer bijvoorbeeld in het zwemmeer of maak gratis gebruik van een van onze fietsen, kano’s of subs. Verken het prachtige landschap van de Achterhoek, maak plezier op het water van de nabijgelegen rivier, of relax in onze sauna of hottub. In samenwerking met verschillende ondernemers in het gebied, bieden wij diverse teambuildingsactiviteiten aan.

Eten en drinken in de buitenlucht.

Na een inspirerende dag met je team, komen jullie gezellig samen aan het vuur voor een drankje en een hapje. Bereid het avondeten zelf boven het vuur of in onze gezamenlijke buiten keuken. Ook een workshop outdoor cooking onder leiding van een outdoor kok is mogelijk. Wil je liever een of meerdere maaltijden laten verzorgen, dan staat onze catering voor je klaar. Wij hebben verschillende arrangementen voor je samengesteld om samen te kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Overnachten op camping Achterhoek.

Overnachten doe je in een van onze sfeervolle accommodaties met een Scandinavisch tintje. Je slaapt in een van onze Tipi’s in het Tipi-dorp of in een typisch Scandinavische Stuga of boshuisje. Kamperen op onze camping is een outdoor beleving of zoals wij het hier in de Achterhoek zeggen: een “oetdoor” beleving. Dit kan het hele jaar door. Zelfs in de winter. Het leven op de camping draait om het buiten zijn, maar natuurlijk beschikken wij ook over een droge verwarmde binnenruimte waar je gebruik van kan maken.

https://www.oetdoor.nl/