VPRA
Image default
Recreatie

De leukste festival accessoires

Festival accessoires
Wat is er nou leuker dan festivalaccessoires? Ze geven je outfit net dat beetje extra en maken je festivalervaring compleet. Deze zomer zijn er weer verschillende festivalaccessoires in de mode, zoals scrunchies, spacebrillen en bandana’s. Weet jij al welke festivalaccessoires jij dit jaar gaat dragen? In dit blog artikel vertellen we je alles over de meest trendy festivalaccessoires van het seizoen!Naast deze items is het natuurlijk wel belangrijk dat de rest van je outfit matcht. Trek je vrolijkste kleren uit de kast en geniet van de muziek. Wist je trouwens dat een leuk festival outfit helemaal niet duur hoeft te zijn? Er zijn genoeg goedkope opties om je outfit wat aan te kleden.

Scrunchies
Scrunchies zijn weer in de mode en ze zijn het perfecte festivalaccessoire. Een scrunchie is een haarband met stof eraan vast, dus zowel praktisch als stijlvol. Scrunchies zijn er in allerlei kleuren en patronen, dus je kunt er zeker een vinden die bij je festivaloutfit past. Tegenwoordig zijn er ook tal van scrunchies met ritsen te vinden. Deze zijn super handig om kleine spullen mee te nemen naar je festival! De haarbanden hoeven niet duur te zijn. Meestal heb je voor onder de 10 euro wel een prachtig exemplaar te pakken. Zo steel je dus goedkoop de show op je eerstvolgende festival!

Spacebrillen
Spacebrillen zijn een ander populair festivalaccessoire. Het zijn brillen met gekleurde of gespiegelde glazen. Ze zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte en ze zijn ook erg leuk om te dragen. Door de spacebrillen belandt je in een andere wereld en space je letterlijk je festival door. De glazen zijn vierkant waardoor het licht er op een bijzondere manier invalt. Het licht van bijvoorbeeld lasers op een festival splits uit elkaar of veranderd in prachtige kleuren. Elke festivalstage ziet er met deze spacebril weer compleet anders uit.

Bandana’s
Last but not least zijn bandana’s ook erg populair als festivalaccessoires. Ze kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen en zijn er in allerlei kleuren en ontwerpen. Een bandana is de perfecte manier om kleur toe te voegen aan je outfit. Je kunt hem om je nek, in je haar of zelfs om je pols dragen. Bandana’s zijn ook heel praktisch, want ze kunnen worden gebruikt om zweet of stof weg te vegen. Deze doeken zijn een klassiek festival accessoire dat nooit uit de mode raakt. Je kunt ze op verschillende manieren dragen en ze voegen een vleugje rebellie toe aan elke outfit.

Dit zijn dus de meest trendy festivalaccessoires van het seizoen! Met scrunchies, space brillen en bandana’s val je zeker op in de menigte. Welke is jouw favoriet? Al deze accessoires zijn te koop bij mybuckethat, een opkomende webshop in bucket hats en festival accessoires.

https://mybuckethat.nl/accessoires/