-0.3 C
Nederland
december 1, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Wil jij een commercial laten maken?

Een video zegt meer dan duizend woorden. Daarom is video een effectief middel om reclame te maken voor je bedrijf. Van reclame op televisie tot op je eigen website.

Wat is een commercial?

Een commercial is een reclamefilm. Je kunt een commercial laten maken voor verschillende doeleinden; televisie, social media, YouTube, online advertenties of op een billboard.

Voordelen van een commercial laten maken:

  • Vergroot merkbekendheid
  • Boost sales
  • Groei in nieuwe markten
  • Verbeteren concurrentiepositie

Een goede commercial

Je hebt vaak kort de tijd om de boodschap van je bedrijf over te brengen. Daarom is een goed script de kern van je video. Veel bedrijven proberen meerdere boodschappen in één commercial te stoppen. Het is veel verstandiger je te richten op één duidelijke boodschap. Je moet de kijker de hele tijd weten te boeien.

Handige tips

Op eigen houtje een video maken is lastig. Goede film- en edit skills zijn nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Ik raad je aan om te kiezen voor een bedrijf, dat meedenkt in het maken van een script. Bijvoorbeeld Brndz, je kan bij hen komen met elke vraag. Ze kunnen je helpen het juiste medium voor je boodschap te vinden. Bedenken een goed script en ze hebben zélfs online marketeers die zorgen dat zo veel mogelijk mensen jouw video zien.