2.5 C
Nederland
november 28, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Online cursus Nederlands voor Polen op alle niveaus

Woon je als Pool in Nederland? Of sta je misschien op het punt om te vertrekken naar Nederland? Het is ontzettend belangrijk dat wanneer je in een ander land gaat wonen en uiteindelijk werken, je de andere taal beheerst. Natuurlijk kun je dit niet van de een op andere dag en wordt dit ook niet van je verwacht. Het is wel prettig voor jezelf en mensen in je omgeving dat je de basis van de Nederlandse taal kunt begrijpen. 

Volg een online cursus Nederlands voor Polen

Het is mogelijk om cursussen en taaltrainingen te volgen bij verschillende taalscholen. Er zijn er een aantal van in Nederland, waaronder in het bijzonder Talencentrum Ewa er toch bovenuit springt. Deze taalschool bestaat al lang en de eigenaresse is zelf van Poolse afkomst. Dit maakt het voor haar leerlingen/studenten nog prettiger om te communiceren. Bij deze school is het sinds kort mogelijk om een online cursus Nederlands voor Polen te volgen. En natuurlijk zijn er nog wel meer cursussen in andere talen, maar in dit geval lichten we de taaltraining gericht op Poolse mensen even aan je uit. 

Nederlandse cursus voor Poolse mensen op alle niveaus

Van een korte zomercursus Nederlands voor Polen voor beginners tot aan Nederlands voor Polen op niveau B2 en alles wat ertussen zit! Bij deze (online) taalschool kun je terecht voor alle cursussen die je maar kunt bedenken. De cursussen worden gegeven door Ewa zelf en het is mogelijk om bij het aanmelden te kiezen tussen het volgen van een cursus in de klas of het volgen van een online cursus. En dit kun je dan weer individueel doen of in een kleine groep. Wat je zelf prettig vindt!

Focus op spreekvaardigheid, normen en waarden en etiketten 

Je leert bij zo’n (online) cursus van alles. Lezen, spreken, schrijven maar ook wordt er veel aandacht besteed aan de Nederlandse normen en waarden en etiketten. Hoe ga je met elkaar om? Op welke manier spreek je elkaar aan? Hoe ga je als collega’s onder elkaar om op de werkvloer? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen en situaties die bij zo’n cursus Nederlands voor Polen aan bod kunnen komen. 

Lessen voor iedereen: particulier of bedrijf?

Of je nu zelf verhuist of misschien wel op vakantie gaat naar Nederland, of dat je als werkgever op zoek bent naar een cursus/opleiding Nederlandse les voor Poolse mensen, je kunt het bij Talencentrum Ewa allemaal volgen. De cursussen zijn compleet en kunnen online en in klassen worden gevolgd. Eventueel is een taaltraining op locatie bij jouw bedrijf zelfs mogelijk. 

Hoewel de cursussen natuurlijk altijd uit verschillende onderdelen bestaan is er altijd ruimte om persoonlijke wensen op te geven. Wil je misschien nog ergens wat extra aandacht aan besteden? Ook biedt Talencentrum Ewa bijlessen aan voor diegene die nog net even dat extra zetje in de rug nodig hebben. 

 

https://talencentrum-ewa.com/nederlands-voor-polen/