VPRA
Image default
Zakelijk

Met een bevallingsbad in huis mag uw kindje komen

U verwacht een baby’tje, gefeliciteerd! Waarschijnlijk kunt u uw geluk niet op, en dat moet u vooral ook de ruimte geven. Maar al tijdens het begin van de zwangerschap moet er aan van alles worden gedacht. U wilt immers zonder stress de laatste weken in, om uitgerust aan de bevalling te beginnen. De babykamer moet in orde worden gemaakt, en er moeten allerlei spullen worden gekocht. Maar: waarom zou u alles kopen terwijl u ook kunt huren? Zo bent u met een bevallingsbad huren een stuk goedkoper uit, en weet u zeker dat u uw bevallingsbad op tijd én een badje van goede kwaliteit heeft.

Slaap kindje slaap

Het is ook belangrijk voor uw jonge spruit dat hij of zij vanaf het begin goed slaapt. U kunt daarvoor een bedje of wiegje kopen, maar wat is er mis met een wieg huren? U heeft sowieso behoorlijk wat uitgaven deze periode, en u gebruikt een wiegje maar een bepaalde tijd. Met een wieg huren kiest u voor gemak, want hij wordt bij u thuis bezorgd. En u kunt er van op aan dat uw verhuurbedrijf alleen kwaliteit in huis heeft. Met uw besluit tot wieg huren haalt u zekerheid in huis. Heeft u de wieg niet meer nodig? Dan stuurt u deze terug in de originele verpakking. Hoe handig is dat!

Baby-uitzet huren

Natuurlijk wilt u alle spullen op tijd in huis hebben, ruim voor de verwachte bevallingsdatum. Daar zorgt uw verhuurbedrijf voor. Maar u kunt er gerust op zijn: de huurperiode gaat pas in op het moment dat u de spullen echt gaat gebruiken. U geeft van tevoren aan vanaf wanneer u wilt huren, en voor hoe lang ongeveer, maar die data kunt u altijd aanpassen. Wilt u uw wieg huren langer voortzetten (bijvoorbeeld omdat uw kindje er zo heerlijk in slaapt), dan verlengt u de huurperiode net zo makkelijk.

Duurzaamheid voorop

Er is nog een belangrijke reden om te kiezen voor een bevallingsbad huren, een wieg huren of andere baby-uitzet huren. Hoe meer mensen kiezen voor huur, hoe minder er hoeft te worden geproduceerd. En dat komt ten bate aan ons milieu. Laten we met z’n allen bijdragen aan een gezondere leefomgeving. Met het huren van spullen doet u uw eigen portemonnee een groot plezier, en de leefwereld van uzelf, uw naasten, en niet te vergeten volgende generaties.

https://www.wieghuren.nl/