-0.3 C
Nederland
december 1, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

Het belang van fancy website

Het belang van fancy website

Een website is toch het eerst wat je klant ziet. Niet voor niets wordt het daarom ook wel het ‘digitale’ visitekaartje genoemd. Toch kom je er met alleen een strak design vandaag de dag ook niet meer. Je website dient volledig geoptimaliseerd te zijn, maar ook van alle gemakken zijn voorzien. Verschillen A/B testen hebben namelijk uitgewezen, dat wanneer potentiële klanten essentiële informatie niet kunnen vinden, ze een stuk sneller afhaken. Vooral bij webshops zien we dat USP zoals ‘vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis’ kan zorgen voor een stijging in conversie. Wanneer een klant namelijk maar enige twijfel heeft, haken ze vaak al af!

Een design laten ontwerpen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een design voor je website of shop. Maar wanneer je weinig tot geen kennis hebt, is dit wellicht niet de meest verstandige keuze. Je kunt dan beter je Webdesign uitbesteden Maastricht, zodat jij je kunt focussen op de zaken die voor jou van belang zijn. Zo kun je vast nadenken over je strategie voor de toekomst, zodat wanneer je website klaar is, je direct aan de slag kunt. Zo verlies je geen tijd en hoef jij je niet te verdiepen in iets waar je eigenlijk weinig tot geen kennis van hebt. Doordat een webdesigner door z’n ervaring exact weet wat er nodig is, is het wiel opnieuw uitvinden natuurlijk volslagen onzin. 

Ga voor een huisstijl

Niets is zo belangrijk als consistentie. Zorg er daarom dus ook voor, dat je de stijl van je website door laat lopen in alles wat jij verder aan reclame uitingen en andere vormen van communicatie doet. Dat betekent dat je dit vastgelegd in een huisstijlhandboek, waardoor je zeker weet dat alles wat er rondom je bedrijf gebeurt, allemaal in dezelfde stijl wordt gedaan. Dit zorgt er met name voor dat je klanten je steeds beter zullen gaan herkennen, waardoor je op lange termijn een ‘Brand’ zal gaan worden. Goede voorbeelden van zo’n brand zijn natuurlijk Mcdonalds en Apple. 

Wees verstandig en besteed het uit

Inmiddels heb je kunnen lezen welke voordelen het uitbesteden heeft. Doe er daarom dus ook verstandig aan en kies voor Joomla webdesign uitbesteden. Zo hoef jij zelf nergens achteraan en kun jij de volledige focus op je eigen bedrijf houden. Een webdesigner zal n.a.v. je briefing exact weten wat er van hem verwacht wordt. Zo zullen er tussentijds wat evaluatiemomenten zijn om waar nodig bij te sturen. Wanneer het geheel is opgeleverd, zal je versteld staan van het resultaat.