VPRA
Image default
Zakelijk

Een van de manieren om uw bedrijf te verduurzamen is het vervangen van alle lampen door LED’s.

Er is tegenwoordig speciale showroom-, kantoor- en loodsverlichting verkrijgbaar. Qua verlichting in de winkel is er ook een groot LED aanbod. Een LED – light emitting diode – bestaat uit een elektronische halfgeleider component. Terwijl er door de halfgeleider elektriciteit wordt geleid, komt er energie vrij die omgezet wordt in licht. Groot voordeel van de LED-techniek is dat er nauwelijks warmte wordt verspild. Er zijn globaal gesproken twee soorten LED lampen: low en high powered. Low powered lampjes treffen we aan op bijvoorbeeld camera’s en televisies. Soms knipperen ze. Deze lichtjes geven aan of een apparaat aan / uit is of dat een bepaalde functionaliteit van het apparaat aan / uit is. High powered LED’s zijn lampen die ruimtes verlichten.

High powered LED lampen zijn energiezuinig. Als ondernemer kunt u gemiddeld zeker 70% besparen op de energiekosten door over te stappen op LED. Met name als het gaat om industriële verlichting – lampen in grote fabrieken, bedrijfshallen, werkplaatsen et cetera – is het besparingspercentage hoog. De switch naar LED is eigenlijk een must. LED is de huidige norm op het gebied van duurzaamheid. LED-armaturen verspillen geen energie, ze gaan jarenlang mee en ze vergen geen onderhoud. Met LED zorgt u niet alleen goed voor uw eigen portemonnee, u draagt ook bij aan een schonere wereld.

Wat te doen als u klaar bent om te investeren in LED? Neem LED Design Holland in de hand. Deze specialist heeft jarenlange ervaring met LED-projecten. Voor grote en kleine bedrijven uit diverse branches heeft LED Design Holland lichtplannen gemaakt. In zo’n 3D plan krijgt de klant gedetailleerd advies. Welke lampen zijn het meest geschikt? Hoeveel lampen zijn er nodig? Waar moeten de lampen komen te hangen? Deze vragen worden allemaal beantwoord. Ook wordt uitgerekend hoeveel er op jaarbasis bespaard gaat worden en wat een en ander gaat kosten. Na goedkeuring van het plan koopt LED Design Holland de lampen in en bevestigt ze op professionele wijze.

https://www.leddesignholland.nl