VPRA
Image default
Zakelijk

Een cadeau laten bezorgen bij je collega's?

Hoi! Ik wil ons graag even voorstellen. Wij zijn borreldoosje.nl. Sinds 2020 zijn we bezig om mensen te verrassen met onze unieke geschenken. We richten ons voornamelijk op bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons bestellen. We hebben inmiddels een breed assortiment producten. Je kan hierbij denken aan een:

Elk cadeau moet een goede indruk achter laten

Wij vinden het belangrijk dat elk cadeau een goede indruk achter laat. Ons doel is dat iedereen die een cadeau van ons ontvangt, ook een glimlach krijgt. Daarom verzorgen we onze pakketjes met veel liefde & passie en weet je zeker dat het eengoedeindruk achter laat. Wil je weten hoe je cadeau eruit ziet? Wij kunnen voor jou een video op maat maken. Hierdoor weet je precies wat jij jouw collega geeft en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vraag eenvoudig een offerte aan 

Je hebt bij ons de mogelijkheid om eenvoudig een offerte aan te vragen. Je ontvangt altijd binnen 24 uur een reactie. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en hoef je niet te lang te wachten voor een antwoord. Heb je liever direct advies nodig? Dan heb je de mogelijkheid om te chatten met onze specialisten. Zij adviseren je voor de beste oplossing. Heb je al een product in gedachten? Top! Dan kan je tijdens het aanvragen van de offerte aangeven van welk product je een offerte wil. Ook kan je aangeven of je het naar meerdere adressen of 1 adres wil laten verzenden. Dit scheelt natuurlijk veel in de verzendkosten!

https://borreldoosje.nl/