12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Zakelijk

De beste spullen voor je hond en kat online!

Hey jij daar! Leuk dat je in onze blog bent gekomen. Je bent waarschijnlijk op zoek naar artikelen voor je hond of kat. Twijfel dan niet langer, want je bent bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitkiezen van de beste artikelen voor je hond of kat. Daarom horen wij vaak van klanten hoe tevreden ze zijn over onze dienstverlening. Daar is waar wij dag in en dag uit heel hard voor werken!

Wij willen alleen de beste merken verkopen

Ons productassortiment is samengesteld met in het achterhoofd om alleen de beste merken online te verkopen. We vinden namelijk kwaliteit van producten heel erg belangrijk en zijn niet snel tevreden. Al onze producten zijn getest door onze productspecialisten op de werking en uitvoering. Deze producten hebben dus een nauwkeurige keuring doorstaan. 

Wat verkopen jullie allemaal?

Wij zijn trots om te zeggen dat we meer dan 5000 producten online verkopen. Onze toppers zijn toch wel de krabpaal of hondenmand. Onze specialiteit ligt ook in het verkopen van deze artikelen. Heb je vragen over een krabpaal of hondenmand? Onze adviseurs helpen je graag verder om de juiste keuze te maken. Bestel je op werkdagen nog voor 17:00? Dan word je bestelling de volgende dag nog bezorgd (ook op zaterdag). Ben je toch nog niet helemaal tevreden over de informatie in de webshop en wil je meer weten of een specifiek product? Twijfen dan niet om contact op te nemen met wessel@sweetpets.nl en je vraagt wordt zo snel mogelijk beantwoord. 

https://www.sweetpets.nl/