VPRA
Image default
Zakelijk

Beter beleggen dan de bank

Wil je beter beleggen dan de bank? Dat kan zeker! Er zijn al duizenden Nederlanders die laten zien dat ze de rendementen van de bank eenvoudig kunnen verslaan door betere rendementen te verdienen, maar hoe doen ze dit? Het is allereerst goed om te weten dat deze type beleggers vaak fulltime beleggers zijn die niets anders doen dan het nieuws in de gaten houden en te beleggen op de beste uitkomsten. Dit kan ook niet anders, want bankmedewerkers doen dit ook fulltime. Echter blijkt dat bankmedewerkers die heel goed kunnen beleggen vaak stoppen bij de bank en dit voor hunzelf doen. Het is immers makkelijk om te beleggen als je de kneepjes van het vak kent, waarom zou je het dan nog voor een grote organisatie doen als je het zelf net zo goed kunt doen.

Beleggingscursus volgen

Als je wil leren beleggen maar nog niet zo goed weet waar je moet beginnen, dan kan het heel goed zijn dat de beste start is om te beginnen met een cursus. Een beleggingscursus is vaak erg prijzig, doordat je er ook veel geld mee kunt verdienen. Vaak betaal je voor een goede cursus minimaal €2.000. Bij Beter Beleggen hebben we de beste cursussen op een rij gezet en daar de beste prijs/kwaliteit verhoudingscursus eruit gekozen. Benieuwd naar welke cursus dit is? Lees dan eens de Trading Navigator Methode review die hoog op het lijstje scoort van beste beleggerscursussen.

Welke aandelen zijn koopwaardig?

Om te bepalen welke aandelen koopwaardig zijn kijk je naar de belangrijkste financiële data, zoals de omzet, winst en koerswinst verhouding. De koerswinst verhouding is de waarde van het aandeel ten opzichte van de winst die het bedrijf maakt. Dit getal kun je vervolgens vergelijken met branchegenoten om te bepalen of dit aan de hoge of aan de lage klant zit. Een aandeel wat dit moment bij ons in het vizier staat zijn aandelen van Ajax. Ajax is een ander soort aandeel, een emotieaandeel. Dit houdt in dat de aandeelhouders vaak fans zijn van de voetbalclub en niet per se professionele investeerders (die zijn er overigens wel) die enkel uit zijn op het genereren van winst. Wil je zelf ook aandelen Ajax kopen? Dat kan makkelijk en snel via de beste brokers van Beter Beleggen.

Beleggen in crypto currencies?

Als je juist liever belegt in crypto currencies, omdat crypto veel harder kan stijgen dan normale aandelen, dan kan het interessant zijn om in crypto te beleggen. Als je in crypto wilt beleggen dan kun je dit het beste doen via een tussenpersoon, een broker. Een goede broker in Nederland is Bitvavo. Bitvavo is de pionier als het gaat om cryptobeleggen. Lees onze Bitvavo review en kom er vandaag nog achter of Bitvavo een geschikte broker is voor jou.

https://beter-beleggen.nl/