VPRA
Image default
Winkelen

Legbordstelling

Wil je een winkel openen? Bent u uw bedrijf aan het transformeren of moderniseren? Nieuw vloerkleed nodig of op zoek naar een stijlvolle top? Het is in orde! In deze rubriek vindt u tal van hoogwaardige producten van Stellingdiscounter die naar eigen wens en idee geconfigureerd of aangevuld kunnen worden. Van eenvoudige hanglampen tot high-end verlichting voor uw winkel, wij bieden de beste merken tegen betaalbare prijzen. De juiste uitstraling van uw winkel is de basis voor een optimale productpresentatie en klantborging. Blijf langer en koop meer omdat shoppers vaker komen. U kunt een positieve impact hebben door uw winkel in te richten op basis van uw doelgroep en branche.

Je kunt het gemakkelijk vinden in onze online winkel. Om u te helpen snel te vinden wat u zoekt, hebben we subcategorieën gemaakt, zoals verkooptellers voor zoekwoorden. Bijna elke branche heeft schaal nodig, dus er zijn veelvoorkomende, goedkope en schaalbare opties. Gebruik de toonbank als display voor extra producten zoals sieraden in een modewinkel, of wooninformatie zoals een zondagsbrunch als je een restaurant hebt. Veel winkels hebben wachtruimtes voor klanten, supervisors of een korte pauze ertussen. Laat je inspireren door decoratietips voor boetieks, kapsalons, kapsalons, wellnessoases, hotellobby’s en meer! Doe mee en u vindt wat u zoekt voor zogenaamde kleine artikelen zoals ladekasten of kledingkasten.

In restaurants, cafés, bistro’s en meer vindt u een breed scala aan horecameubelen die passen bij uw stijl en wensen. † In vele variaties. Stoel Er zijn meer dan 145 producten! Houten, kunststof, metalen of gestoffeerde stoelen… Zeer comfortabele camouflagebanken zijn in de mode. Palletmeubels zijn ook in de mode. U kunt uw eigen kiezen of ze individueel configureren. Nog een tip: bekijk de camouflageverlichtingsmeubels in “Accessoires”!

Een aparte subcategorie richt zich specifiek op woonkamermeubels. Horecameubels voor buiten zijn weerbestendig, onderhoudsvriendelijk en sneldrogend. Dit meubel is nu net zo elegant als de binnenmeubels en het verplaatsen van binnen naar buiten is een fluitje van een cent. Makkelijk te maken en te combineren voor je gasten! Parasols, ligbedden, bar-elementen of banken zijn ideaal. Of hoe zit het met openbare downloads? Ontwerp het zoals je wilt! Je kunt alles combineren en kiezen uit verschillende vormen en kleuren.