2.5 C
Nederland
november 28, 2023
VPRA
Image default
Sociaal

Speciale trouwringen uitkiezen voor jullie bruiloft

Ben je van plan te gaan trouwen? Dan wil je er vast iets speciaals van gaan maken? Want je trouwt meestal maar een keer in je leven. Daar horen ook bijzondere trouwringen bij. Op het gebied van trouwringen is er tegenwoordig veel keuze. Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie van bijzondere trouwringen in verschillende stijlen. Zo vind je er de volgende stijlen; modern, organisch, klassiek en exclusief. De ringen zijn gemaakt van de volgende metalen: goud, platina, titanium en zirkonium. Vaak zijn er meerdere metalen gecombineerd, wat een mooi contrast oplevert. Ook zijn deze vaak bezet met een of meerdere diamanten.

Mogelijkheden bij Bijzondere Trouwringen

De ringen die op de website staan zijn voorbeeldringen. Deze trouwringen kunnen nog aangepast worden naar jullie persoonlijke voorkeuren. De ringen worden handmatig vervaardigd door een echte goudsmid. Zo kun je tijdens een afspraak met de goudsmid jullie persoonlijke wensen bespreken. Ook is het mogelijk een eigen ontwerp door de goudsmid te laten maken. Mochten jullie een verschillende ring smaak hebben. Dan is het bij Bijzondere Trouwringen mogelijk om twee ringen te laten maken die qua vorm, metaal of kleur niet helemaal gelijk zijn. Maar samen toch een geheel vormen. Ook is het mogelijk om een sieraad van een familielid te laten verwerken in een trouwring. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan een deel van het oude sieraad nog intact blijven of het originele sieraad wordt geheel omgesmolten tot een nieuw ontwerp. Mocht je liever geen ring dragen dan kan de goudsmid van Bijzondere Trouwringen ook een ander sieraad ontwerpen. Mocht je ring na een tijd te strak of juist te los om je vinger zitten? Dan is het meestal mogelijk om je ring bij Bijzondere Trouwringen kleiner of groter te laten maken.

Speciale trouwringen uitkiezen voor jullie bruiloft

Vestigingen

Heb je de website van Bijzondere Trouwringen bekeken en wil je jouw persoonlijke wensen voorleggen aan de goudsmid? Ook als je er nog niet uit bent wat voor ringen je wil, kun je een afspraak maken. Er zijn twee vestigingen die je kunt bezoeken: Amersfoort of Veenhuizen. In het Drentse Veenhuizen bevindt zich de edel smederij waar de trouwringen worden gemaakt. Tijdens de afspraak kun je ook de collectie bekijken en een kijkje nemen in het atelier. In Veenhuizen kun je op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur zonder afspraak langskomen. Op de overige dagen dien je overdag of ’s avonds een afspraak te maken. Voor trouwringen Amersfoort staan de data waarop je een afspraak kunt maken op de website. Per maand zijn er meerdere dagen dat je er terecht kunt.