12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Sociaal

Hoe Vrouwen Versieren

In elke man zit een jager, de meeste mannen zijn dan ook gek op het versieren van vrouwen.

Toch is niet elke man even goed of even handig in het versieren van het andere geslacht.

Over het versieren van vrouwen bestaan veel verschillende theorieën. Veel vrouwen willen dat de man er stoer uitziet, maar ook gevoelig en zorgzaam is. Het is dan ook voor veel mannen een moeilijke opgave om uiteindelijk juist die ene vrouw te versieren waar hun jachtinstinct op reageert. Dit terwijl er zoveel mannen zijn waarbij het allemaal zo makkelijk lijkt te gaan.

 

Lichaamshouding

Voor vrouwen is het vaak onverklaarbaar waarom zij een bepaalde man precies leuk vinden. Mede hierdoor is het fenoneem “versieren” voor de wetenschap moeilijk te onderzoeken.

Men zal waarschijnlijk denken dat zaken zoals uiterlijk en kleding van de man een belangrijke rol spelen bij het toehappen van een vrouw op zijn versierpogingen.

Toch zijn genoemde zaken niet eens zo relevant, want vrouwen blijken vooral te letten op de lichaamstaal van de man en hoe hij is in de omgang met andere vrouwen.

 

Openingszinnen

De bijzonderheid en het magische effect van lieve woorden zijn tegenwoordig helaas verdwenen. Woorden als: schatje, liefje, dropje etc., lijken tegenwoordig geen enkel effect meer te hebben op vrouwen, omdat deze woorden al teveel gebruikt worden.

Wel blijken vrouwen gevoelig te zijn voor leuke verassingen en hechten zij veel waarde aan een gemeend compliment waarbij de glimlach van de man centraal staat.

Er blijkt echter geen gouden openingszin te bestaan voor het versieren van vrouwen. In het geven van een compliment als opening schuilt zelfs gevaar. Al meent de man wellicht wat hij zegt, een standaard openingszin als: “wat heb jij mooie ogen”, hebben vrouwen ondertussen al zo vaak gehoord, dat ze hier direct op afknappen. Hierdoor werkt het compliment juist averechts en mist het volledig zijn doel.

 

Hard to get

Sommige vrouwen gaan direct in op de versierpogingen van de man als ze zich tot hem aangetrokken voelen. Andere vrouwen spelen juist hard to get en laten de man daadwerkelijk voor zich zweten.

De meeste vrouwen – en dan leggen wij de nadruk op de meeste – houden ervan als een man ingaat op het hard to get spel dat zij met hem spelen. Ze willen juist dat de man extra zijn best doet om haar voor zich te winnen. Hij moet veel moeite doen in zijn versierpogingen en de vrouw laten merken dat hij volledig voor haar wil gaan, ondanks dat de vrouw het hem bewust erg moeilijk maakt. Als het de man uiteindelijk lukt de vrouw te versieren, zal hij rijkelijk door haar worden beloond voor zijn inzet en heeft hij zijn doel na veel inspanning eindelijk behaald.

Uiteindelijk is de clou van het verhaal natuurlijk dat geen enkele vrouw hetzelfde is en dat iedere vrouw dus anders reageert op de versierpogingen die mannen ondernemen.

Zoveel vrouwen, zoveel wensen en zoveel eisen. En dus veel verschillende mogelijkheden hoe een vrouw aan een man kenbaar maakt dat ze in hem is geïnteresseerd.

Tot slot moeten mannen één belangrijke regel in het versieren van een vrouw nooit vergeten: behandel vrouwen met respect. Een vrouw is niet in alle mannen geïnteresseerd en voelt zich niet tot elke man aangetrokken. Een man is tenslotte ook niet weg van alle type vrouwen.

https://ladykiller.nl/mooie-vrouwen-versieren/