VPRA
Image default
Gezondheid

Goedkoop een zwembad kopen

Goedkoop een zwembad kopen

Als je goedkoop een zwembad wil kopen en toch een goede kwaliteit wilt, dan zijn de Bestway zwembaden toch wel een aanrader. Deze worden gemaakt in massa-oplages en wereldwijd verkocht in meer als 50 landen. Dit betekent dat zij dus de prijs ook een stuk lager kunnen houden als de concurrentie. Al in 1994 zijn zij begonnen met de ontwikkeling van zwembaden en daarmee zijn ze vooral in Europa een van  de grootste leveranciers. Het is niet alleen een gevestigde naam, maar vooral ook een merk dat degelijkheid heeft. Zo hebben zij het “opblaaszwembad” naar een hoger niveau weten te tillen. Ze hebben bijvoorbeeld vierkante modellen die met palen worden bevestigd in de tuin. Je moet hier maar net de ruimte voor hebben, maar het is wel mogelijk voor een betaalbare prijs.

Waar moet je aan denken ?

Het is belangrijk om goed na te denken voordat je een zwembad gaat kopen. Een van de eerste dingen die je moet doen is het opmeten van de tuin. Je kunt dan zelf ongeveer een inschatting maken van hoeveel ruimte hij in beslag mag nemen van de tuin. Vaak wil je ook gewoon van de tuin kunnen genieten. Daarna is het belangrijk om na te denken over hoeveel personen erin moeten kunnen. Je kunt namelijk bij bijna ieder model zien voor hoeveel volwassenen dit geschikt is. Gebruik je hem alleen voor de kinderen dan kun je dit vaak keer 2 doen. Daarna heb je nog de keuze tussen rond of rechthoekig. Rond is meestal het goedkoopste, maar vaak staat dit ook het mooiste in de tuin. Echter is en blijft dit een persoonlijke keuze die we niet voor jou kunnen maken.

De voordelen van een eigen zwembad

Het grootste voordeel van een eigen zwembad is dat je zelf bepaalt hoe warm of koud het water wordt. Bovendien kun je hem dag en nacht gebruiken en je bent dus niet gebonden aan tijden. De laatste jaren hebben we steeds meer dagen met meer als 30 graden Celsius op de teller en dan is het ook gewoon gemakkelijk. Bovendien zijn tijdens deze hitte vaak ook de zwembaden uitverkocht en als je uit wil slapen dan vis je vaak achter het net. Praktisch gezien is het voordelig, maar ook financieel omdat het gewoon een stuk goedkoper is als entree betalen.