VPRA
Image default
Gezondheid

Deze coaches helpen je met afvallen in Helmond

Heb je al vaker geprobeerd af te vallen maar kom je altijd weer aan? De coaches van Total Body Balance in Helmond maken afvallen gemakkelijk. Je kan ook aankloppen bij hun vestiging in Vught als je professionele begeleiding zoekt bij het samenstellen van jouw unieke dieet. Je kent de methoden van oprichter Dick Sandbergen wellicht al uit televisieprogramma’s zoals Hart van Nederland. Het programma van Sandbergen bestaat uit vijf strategische fases en voorkomt dat je aankomt nadat je je streefgewicht hebt bereikt.

Je bereikt duurzame resultaten met dit effectieve programma

De coaches van Total Body Balance helpen jou bij het samenstellen van een effectief dieet in Vught en omstreken. Je kan ook gerust terecht bij hun vestiging in Helmond wanneer je hulp zoekt bij afvallen. Het is gemakkelijk om af te vallen met het unieke programma van dit bedrijf. Tijdens jouw gratis intakegesprek bespreekt een coach jouw verschillende mogelijkheden. Vervolgens begint de volgende fase, waarin je darmen “opgeruimd” worden om je voor te bereiden op jouw unieke dieet. In de volgende fase volg je een gepersonaliseerd dieet met heerlijke recepten en essentiële supplementen. Heb je jouw streefgewicht behaald? Dan volgt een stabilisatiefase. Deze fase is essentieel om toekomstig gewichtstoename te voorkomen. Zo zorgen deze coaches ervoor dat je blijvend op jouw streefgewicht blijft.

Plan een afspraak voor jouw gratis intakegesprek

Wil je hulp met afvallen en het samenstellen van een dieet in de omgeving van Helmond en Vught? Plan dan snel jouw gratis intakegesprek en ontdek wat de coaches van dit bedrijf voor jou kunnen betekenen. Voor meer informatie en de contactgegevens van dit bedrijf kun je terecht op hun website. Hier vind je ook interessante reviews en ervaringen van tevreden cliënten. Hiermee leer je wat het effectieve programma van dit bedrijf voor jou kan betekenen. Maak snel jouw afspraak en begin jouw afvaltraject!