14.5 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Games

Softwash voor de professionele glazenwasser

Op zoek naar een effectieve en grondige reinigingsmethode voor uw glazenwasserij? Maak kennis met Softwash, een unieke techniek die oppervlaktes niet alleen ontsmet en grondig schoonmaakt, maar ook de groei van nieuwe organismen vertraagt. Met Softwash kunt u als professionele glazenwasser uitstekende resultaten behalen op diverse soorten oppervlaktes. Deze innovatieve methode biedt talloze voordelen en is een waardevolle toevoeging aan uw schoonmaakarsenaal. Ontdek hoe Softwash uw werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen en uw klanten tevreden zal stellen.

Wat is Softwash?

Bent u benieuwd naar de kracht van Softwash? Deze revolutionaire techniek maakt gebruik van lage druk en speciale reinigingsoplossingen om oppervlakken veilig en grondig te reinigen. In tegenstelling tot hogedrukreiniging, waarbij hoge drukken worden gebruikt, maakt Softwash gebruik van een elektrische membraanpomp met lage druk. Zo kunt u als professionele glazenwasser efficiënt en effectief te werk gaan, terwijl u tegelijkertijd de groei van nieuwe organismen vertraagt. Met Softwash bereikt u uitstekende resultaten op diverse soorten oppervlaktes – een ware gamechanger in de wereld van schoonmaaktechnieken.

Voordelen van het gebruik van SoftWash

Door gebruik te maken van Softwash als professionele glazenwasser, profiteert u van diverse voordelen. Met deze innovatieve reinigingsmethode kunt u delicate oppervlaktes zoals gevels, daken en houtwerk grondig schoonmaken zonder ze te beschadigen. Daarnaast vertraagt Softwash de groei van nieuwe organismen, waardoor uw klanten langer kunnen genieten van een schone uitstraling. Dankzij het gebruik van lage druk en speciale reinigingsoplossingen kunt u efficiënt en effectief te werk gaan, terwijl u toch een veilige en grondige reiniging garandeert. Ontdek zelf de vele voordelen die het gebruik van Softwash met zich meebrengt voor uw professionele glazenwasserij.

Overzicht watertanks voor Softwashing

Bij het uitvoeren van Softwash als professionele glazenwasser is het belangrijk om te beschikken over de juiste watertanks. Gelukkig zijn er verschillende opties beschikbaar die perfect aansluiten bij uw behoeften en werkzaamheden. Zo kunt u kiezen voor het Streamline Lithium Systeem 500, een compacte watertank met een inhoud van 500 liter. Daarnaast is er ook de Watertank 500 Liter ECO, een milieuvriendelijke optie. Voor grotere projecten is er de BufferTank, verkrijgbaar in varianten van 1000, 1500 en 2000 liter. Als u op zoek bent naar een meer draagbare optie, dan is er de handige wielkastwatertank met een inhoud van 100 liter. Deze past gemakkelijk om de wielkast van uw voertuig heen. En voor extra flexibiliteit is er ook nog de compact staande watertank van 500 liter beschikbaar. Met deze diverse mogelijkheden aan watertanks kunt u ervoor zorgen dat u altijd voldoende water tot uw beschikking heeft tijdens het Softwash-proces.

Milieu vriendelijke schoonmaken – een prioriteit

Als professionele glazenwasser is het belangrijk om ook oog te hebben voor het milieu. Daarom is Softwash een uitstekende keuze, omdat het systeem strenge normen hanteert voor vluchtige organische stoffen en het gebruik van fossiele brandstoffen minimaliseert. Milieuvriendelijk schoonmaken is een prioriteit en met Softwash kunt u hieraan voldoen.