14.8 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Games

Onwijs mooie dingen

Onwijs mooie dingen is een strategisch ontwerpbureau dat zich bezighoudt met merkstrategie, ontwerp, creatie en marketing. OMD is gespecialiseerd in het maken van branding voor tech- en maakbedrijven die gezien, begrepen, geloofd en geliefd willen worden. Het team van onwijs mooie dingen bestaat uit merkstrategen, conceptdenkers, ontwerpers en marketeers onder leiding van 1 creatieve directie. Samen helpen ze je de kern te raken, met de juiste branding. Zo helpt OMD je groeien naar de volgende fase!

Merkstrategie

Hoe claim je als merk een prominente plek in het hoofd en hart van je klant? De merkstrategen van onwijs mooie dingen helpen je hier graag bij. We laten je graag op een verassende manier opnieuw naar je bedrijf, product of dienst kijken. Zo halen we samen de essentie naar boven en komen we snel tot de kern. In één sessie halen onze merkstrategen naar boven wat ertoe doet en wat jullie drijft. 

Creatie

De creatie strategen van onwijs mooie dingen ontwikkelen creatieve communicatieve concepten die beelden woorden koppelen aan de identiteit van jouw merk. Zo helpen we je met het verspreiden van je verhaal!

Branding

Bij onwijs mooie dingen bouwen we merken die inspireren. Dit doen we door middel van branding. Branding is het personaliseren van een bedrijf door middel van een kenmerkende visuele uitstraling of middel een typerende toon in communicatie naar de klant. Goede branding zorgt er voor dat klanten zich verbonden voelen met je merk. Daarnaast helpt het je duurzame relaties te ontwikkelen met klanten. Bovendien zorgt de juiste branding voor meer klanttevredenheid. Onze branding professionals helpen je merk graag met het vinden en versterken van een authentieke, herkenbare stem!

Digitaal

Het navigeren door de online wereld kan lastig zijn. Bij onwijs mooie dingen helpen we de ruimte tussen gebruikers en informatie door het bouwen van intuïtieve en gebruiksvriendelijke interfaces. Met als doel te boeien, plezieren geven en duidelijk communiceren. Daarnaast creëren we een optimale digitale ervaringen die consistent en naadloos werken in alle browsers. Onze toegewijde stratege helpen je merk hier graag mee verder!

Video en animatie

Onwijs mooie dingen maakt al dertig jaar lang voor bedrijven verassende en verleidelijke video’s. In deze verfrissende video’s komen design, animatie, live action en visuele effecten samen. Onze video specialisten helpt je verder met scriptontwikkeling, storyboarding, motion graphics en animatie, live-action productie en post-productie. Wil je meer weten over onze video en animatie? Neem dan snel en gemakkelijk contact met ons op. Wij helpen je graag verder!