12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Winkelen

Secrid wallet pasjeshouder, de beste

Pasjeshouder, het alternatief voor de traditionele portemonnee

Penworld.nl is de beste online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige kaarthouders voor jezelf of als cadeau voor hem of haar. Bij Penworld wordt u verrast met bijzondere pasjeshouders en pashouders en nog veel meer. Voor elke gelegenheid vind je hier altijd iets bijzonders. Kwaliteit voorop: penworld.nl is officieel wederverkoper van originele merken met 1 tot 5 jaar garantie!

Op deze site vind je alle hippe creditcardhouders van dit moment. Op penworld.nl vind je alleen originele producten, zoals Secrid, Ögon  en garzini.

Maar ook voor bekende merken als Ögon en Secrid pasjeshouder bij penworld zit je hier goed. Er zijn creditcardhouders van metaal en leer, maar er zijn ook plastic kaarthouders en zelfs milieuvriendelijke kaarthouders.

KAARTHOUDERS, VEILIG EN HANDIG
Pasjeshouders van penworld zijn erg handig als je alleen pasjes bij je wilt hebben. Het is een soort creditcard portemonnee waarin alleen ruimte is voor pasjes en niet voor contant geld.

Deze portemonnees zorgen ervoor dat je pasjes goed beschermd zijn. Kaarten zijn in de meeste gevallen niet alleen beschermd tegen breuk en beschadiging, maar ook tegen contactloos skimmen van de bankpas.

Bij ons kunt u kiezen uit vele creditcardhouders. Deze verschillen in merk, materiaal, kleur, aantal passen en prijs. Zo bieden wij kaarthouders aan in aluminium, desmopan, kunststof, leer en tyvek.

Met meer dan 400 creditcardhouders in ons portfolio is Penworld.nl de ideale online winkel om uw creditcardhouder online te bestellen.

Voor alle pasjes
penworld.nl biedt kaarthouders die een enkele kaart kunnen bevatten, maar ook creditcard portefeuilles die tot 22 kaarten kunnen bevatten. Hoeveel kaarten je ook hebt, we hebben altijd een kaarthouder die helemaal bij je past.

Je kunt ervoor kiezen om een ​​credit wallet als portemonnee te gebruiken, maar je kunt er ook voor kiezen om beide te gebruiken, afhankelijk van de gelegenheid. Soms heb je maar één of twee passen nodig. In dit geval is het niet nodig om je hele portemonnee met contant geld, briefgeld en pasjes mee te nemen.

bekende merken
De portemonnees voor creditcards zijn bekende merken. Bij ons vind je kaarthouders van Secrid, Ögon en garzini. Alle merken bieden creditcardhouders van hoge kwaliteit en hebben elk hun eigen stijl.

Secrid Wallet staat bekend om zijn stijlvolle, hoogwaardige leren portemonnees. Dosh maakt functionele en innovatieve designer portemonnees voor pasjes. Ögon Designs staat bekend om de aluminium portemonnees die het in 2004 voor het eerst ontwikkelde. Garzini daarentegen maakt modieuze portemonnees.