VPRA
Image default
Sociaal

Lease de nieuwe Citroën C3 Aircross

Ben je op zoek naar een betaalbare crossover om te leasen? Dan is de nieuwe C3 Aircross misschien iets voor jou. Vergelijk hier alle Citroën C3 Aircross private lease tarieven!

Over de C3 Aircross

De Citroën C3 Aircross is een compacte SUV die de perfecte mix van stijl, veelzijdigheid en functionaliteit belichaamt. Met zijn opvallende design en gedurfde karakter onderscheidt deze auto zich van de massa en zet hij een nieuwe maatstaf in het SUV-segment.

Een van de opvallende kenmerken van de C3 Aircross is het unieke en aanpasbare exterieur. Met zijn zwevende dak, grote bodemvrijheid en gespierde uitstraling straalt hij een gevoel van avontuur en een ‘go-anywhere’-attitude uit. De two-tone kleuropties maken personalisatie mogelijk, waardoor eigenaren hun individualiteit kunnen uiten. Het is niet zomaar een auto; het is een statement.

Aan boord van de C3 Aircross treffen wij een ruim, comfortabel en flexibel interieur. Met royale beenruimte, voldoende hoofdruimte en brede stoelen biedt hij eenvoudig plaats aan vijf passagiers. Het modulaire ontwerp van de zitopstelling biedt veelzijdigheid, waardoor verschillende configuraties mogelijk zijn om aan verschillende behoeften te voldoen – van het transporteren van apparatuur tot het genieten van een roadtrip met vrienden of familie.

Op het gebied van technologie en connectiviteit biedt de C3 Aircross een groot aantal functies om de rijervaring te verbeteren. Het 7-inch touchscreen-infotainmentsysteem dient als hub voor entertainment, navigatie en voertuiginstellingen. Het ondersteunt Apple CarPlay en Android Auto, waardoor een naadloze integratie van smartphones mogelijk is. De toevoeging van de Advanced Comfort-stoelen van Citroën zorgt voor een ontspannen reis, waarbij de hobbels en onvolkomenheden van de weg worden geabsorbeerd voor een soepeler en aangenamer rijgedrag.

De C3 Aircross blinkt ook uit op het gebied van veiligheid en beschikt over een scala aan geavanceerde rijhulpsystemen. Functies zoals Lane Departure Warning, dodehoekmonitoring en automatisch noodremmen zorgen voor een extra beveiligingslaag, waardoor u tijdens elke rit vertrouwen krijgt. Bovendien zorgt de hoge rijpositie van de SUV voor uitstekend zicht, wat het manoeuvreren door stadsstraten of ruig terrein nog verder vergemakkelijkt.

Pluspunten

  • Uniek en onderscheidend design
  • Comfortabel en eenvoudig te besturen
  • Soepele en geraffineerde aandrijving
  • Ruime kofferbak

Minpunten

  • Ruimte op de achterbank is vrij krap
  • Reactie Infotainment is traag
  • Weinig spannend in de bochten

Liever een andere Citroën leasen?

Bekijk hier het Citroën private lease aanbod, vergelijk alle tarieven en bespaar!