14.8 C
Nederland
september 21, 2023
VPRA
Image default
Gezondheid

Mentale gezondheid klachten? Nick de Waard helpt je verder!

Ken je dat gevoel? Dat je gewoon absoluut niet lekker in je vel zit? Dat gevoel dat je zo moe bent, dat je bijna niet meer je bed uit kunt komen? Of dat je veel angstklachten ervaart en veel stress door de dag heen hebt? Ja, herken je dat?

Dan kan Nick de Waard, stress expert je helpen. 

Mijn persoonlijke verhaal

Al enige tijd liep ik rond met angstklachten. Ik had dagelijks last van stress en ervaarde veel paniek. Het was absoluut geen pretje om te leven omdat het gewoon elke dag keihard bikkelen was. Ik zat in een burn-out en wist me geen raad meer.

Toen kwam ik bij Nick de Waard terecht en hij vertelde mij van zijn Gouden Driehoek Methode. Dit is een coachingsmethode dat een holistische aanpak heeft. Je pakt dus niet alleen je stressklachten aan, maar je gehele lifestyle. Dit is een absolute gamechanger voor mij, omdat ik nu eindelijk wist wat ik moest doen. Het lijkt altijd zo gemakkelijk: gewoon meer rust nemen dan herstel je van een burn-out. Maar zo werkt het niet.

Nick de Waard is de expert die je nodig hebt

Ik durf te zeggen: zonder Nick was het een stuk lastiger geweest. Doordat Nick de Waard al jaren ervaring heeft op het gebied van coaching komt hij snel tot de kern van je probleem. Na één gesprek werd er veel al duidelijk. We hadden een gratis kennismaking en het werd me meteen duidelijk dat ik veel te veel stress ervaarde. 

Daarna zijn we een 3-maanden traject gestart en heb ik zoveel geleerd, waar ik nog elke dag dankbaar voor ben. Dus als je hulpt wilt en een betere mentale gezondheid wilt: schakel dan de hulp van Nick de Waard in. Ik weet zeker dat hij je goed kan helpen bij jouw problemen.

https://nickdewaard.nl/