VPRA
Image default
Gezondheid

Beste fitness in Schagen

Weet je wat ik zo leuk vind? Deze unieke fitness in Schagen. Ik heb zelf deze unieke fitness vorm geprobeerd en ik vond het geweldig! De begeleiding van Yogaschool Alyna is heel fijn. 

Je zult misschien wel denken: huh? Fitness bij een Yogaschool? Jazeker! Dat kan, omdat het een vorm is waarbij je verschillende bewegingsstylen probeert. De yogavorm heet ook: Yoga Fit Mix. Deze yogavorm is een unieke fitnessles in Schagen waarbij je beweegt aan de hand van: fitness, animal movements, dans en dus ook yoga.

Waarom vind ik deze les zo leuk?

Het is een zeer dynamische les, en het is echt geweldig voor als je niet van de sportschool houdt. In de sportschool hangt altijd zo’n vervelende energie, vind ik. Daar hou ik namelijk niet van. Doe mij maar het gevoel van vrijheid. Gewoon lekker bewegen zonder dat iemand naar je kijkt. Heerlijk toch? Gelukkig is het bij Yogaschool Alyna wél fijn en voel ik me helemaal thuis met dit fitness alternatief. 

Hoe verloopt de les?

Nou, eerst gaan we ontspannen zitten met z’n alle. We mediteren en we gronden. Zo kunnen we echt even lekker aankomen in de les. De les duurt 1,5 uur. Dus je hebt echt genoeg tijd om heerlijk te ontspannen.

Daarna gaan we dus fitness, of bewegen, of yoga. Eigenlijk van alles. En dat is dus zo leuk! Ik ken geen enkele les dat zo divers en dynamisch is als Yoga Fit Mix. Echt super leuk!

Wil je deze fitness in schagen les eens proberen?

Dat kan, geen enkel probleem. Volgens mij kun je namelijk een gratis proefles aanvragen bij Irene, maar dat weet ik niet zeker. Je kunt in ieder geval even contact opnemen. Alle informatie kun je vinden op hun website. Ik kan het je zeker aanraden om eens te eraveren! 

https://yogaschoolalyna.nl/fitness-schagen-alternatief/