VPRA
Image default
Games

De meest gespeelde games van 2023

De gamingwereld blijft een dynamisch en opwindend terrein met voortdurende ontwikkelingen en nieuwe releases. Terwijl de industrie blijft groeien en evolueren, zijn hier enkele veelbelovende titels die naar verwachting tot de meest gespeelde games van 2023 zullen behoren. Hier is ons toplijstje van enkele opvallende games voor 2023:

  1. Elden Ring – Een action role-playing game (RPG) ontwikkeld door FromSoftware in samenwerking met George R.R. Martin, de auteur van “A Song of Ice and Fire”. De game wordt verwacht vanwege de diepgaande verhaallijn en uitdagende gameplay.
  2. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 – De langverwachte opvolger van de enorm populaire open-wereldgame “Breath of the Wild”. Deze game heeft hoge verwachtingen vanwege de innovatieve benadering van het genre.
  3. Starfield – Een nieuwe RPG van Bethesda Game Studios, de makers van “The Elder Scrolls” en “Fallout”. Starfield wordt gezien als een potentiële game-changer in het sci-fi RPG-genre.
  4. Horizon Forbidden West – Het vervolg op “Horizon Zero Dawn”, dit actie-avonturenspel speelt zich af in een futuristische wereld met mechanische dinosauriërs en belooft een meeslepende ervaring.
  5. Fable – Een herstart van de populaire Fable-franchise, deze game belooft een humoristische en fantasierijke open-wereldervaring vol magie en avontuur.
  6. God of War: Ragnarok – Het vervolg op de veelgeprezen “God of War” uit 2018, waarin Kratos en zijn zoon Atreus betrokken raken bij de Noorse mythologie.
  7. Final Fantasy XVI – Het nieuwste deel in de iconische RPG-serie “Final Fantasy”. Het belooft een intrigerend verhaal en indrukwekkende graphics.
  8. Overwatch 2 – De langverwachte opvolger van de populaire teamgebaseerde shooter “Overwatch” met nieuwe helden, kaarten en gameplay-modi.
  9. Hogwarts Legacy – Een actie-RPG die zich afspeelt in het Harry Potter-universum, waarin spelers hun eigen avontuur op Hogwarts kunnen beleven.
  10. Suicide Squad: Kill the Justice League – Een actievolle game waarin spelers als leden van de Suicide Squad tegen de Justice League moeten vechten.

Houd er rekening mee dat de releasedata en populariteit van games gedurende het jaar kunnen veranderen, dus het is altijd een goed idee om up-to-date te blijven met game-nieuws en recensies om te zien welke games de gaminggemeenschap het meest enthousiast maken in 2023. Meer toplijstjes bekijk je op https://toplijstjes.nl