4.3 C
Nederland
september 21, 2021
VPRA
Image default
Zakelijk

Mobiel ruilen bij Ruilplaats

De oudste vorm van zaken doen, de vorm van handelen die al bestond voordat er geld in het spel was, heet ‘ruilhandel.’ Omdat we de laatste jaren te maken hebben gehad met een crisis, spelen wij bij Ruilplaats in op de mogelijkheden die we hebben met de middelen die we al tot onze beschikking hebben. Het uitwisselen van goederen of diensten in plaats van het betalen voor goederen met geld heet ruilhandel. Ruilplaats is het platform bij uitstek waar je spullen kunt ruilen. Dat betekent dat het je geen geld kost om een bepaald product in je bezit te krijgen zolang je er iets tegenover kunt zetten. Je mobiel ruilen is iets wat veel gebeurd op Ruilplaats. Een mobiel ruilen is zeer eenvoudig. In het geval dat je een telefoon hebt die zo goed als nieuw is, kun je deze ruilen tegen een zeer goed ander product. Wij werken met een ‘matchingsysteem’ dat ervoor zorgt dat je vindt waar je naar op zoek bent. Je hoeft dus niet zelf te speuren. Dat besteden wij allemaal uit aan dit systeem en het mooie is dat het je geen cent kost! Je mobiel ruilen is dus nog nooit zo simpel geweest. Wil je al lang graag je mobiel ruilen? Dan kun je je nu gratis registreren op Ruilplaats. Het plaatsen van een advertentie kost tevens geen cent! Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ga naar de website en registreer je gratis.
  • Plaats een gratis advertentie.
  • Ons systeem zoekt de juiste match.
  • Mobiel ruilen voor een ander product.
  • Ruilen maar!

Mobiel ruilen makkelijk en snel

De registratie op Ruilplaats is makkelijk en snel. Dat geldt tevens voor je mobiel ruilen. Op onze website schrijf je je gratis in. Je mobiel ruilen betekent ruilen tegen ieder ander soort goed. Je hoeft dus niet gelijk over te steken. Als je een mobiel ruilen wilt en je wilt er een radio voor terug dan kan dat ook. Dat is nu juist de bedoeling van Ruilplaats. Ruilen en uitwisselen. Op onze website kun je allerlei soorten producten vinden. Als je nog niet helemaal zeker weer waartegen je een mobiel ruilen wilt, dan kun je op je gemak even rondkijken op onze website. Op die manier kom je op ideeën. Je kunt bij Ruilplaats zowel gebruik maken van de verschillende rubrieken op onze website waar al onze aangeboden ruilmiddelen staan gecategoriseerd maar je kunt je ruil ook overlaten aan ons geavanceerde matchingsysteem. Dat bespaart je tijd als je geen zin hebt om onze website af te speuren. Welke mogelijkheid je ook kiest. Wij zorgen ervoor dat je de spullen die je graag wilt ruilen ook kunt ruilen. Snel zaken doen zonder dat je geld hoeft te betalen is iets waar iedereen blij van wordt. Op het moment dat je je mobiel ruilen wilt en je hebt je geregistreerd, gaan we meteen voor je aan de slag. Op het moment dat wij de juiste match voor je hebben gevonden ontvang je van ons een bericht. Je kunt dan zelf bepalen of de voorgestelde ruil je bevalt, of dat je liever een andere ruil doet. In dat laatste geval zoeken wij gewoon voor je verder, net zo lang tot de beste ruil gevonden is en je tevreden bent over het resultaat. Je mobiel ruilen  doe je dus bij Ruilplaats.  

Mobiel ruilen: de beste ruil!

Een van onze tevreden klanten is Steven van Oorschot. Hij ruilde zijn mobiele telefoon tegen een mooie tweedehands tablet. Steven kreeg een gratis telefoon bij een abonnement dat hij had afgesloten maar eigenlijk had hij al een telefoon waar hij blij mee was. “Ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik er mee moest,” vertelt Steven. “Op het moment dat je een mobiele telefoon krijgt en je hem uitpakt is hij al tweedehands. Dat betekent tevens dat hij eigenlijk helemaal niet meer veel oplevert. De waarde zakt eigenlijk zodra je hem hebt uitgepakt. Ik vond het dus zonde om hem te verkopen. Toen attendeerde een vriend me op de mogelijkheden van Ruilplaats. Ik ging direct naar de website om te kijken. Het viel me meteen op dat de website erg overzichtelijk was. Ik ben toen een tijdje rond gaan kijken naar zaken die werden aangeboden op de website van Ruilplaats. Aanvankelijk wist ik nog niet precies waartegen ik mijn mobiel ruilen wilde. Dus in eerste instantie was ik gewoon een beetje aan het ‘grasduinen’ zoals ze dat noemen op de website van Ruilplaats. Toen ik zag dat er ook andere apparaten werden aangeboden die zo goed als nieuw waren, net zoals mijn telefoon. Het leek me meteen een goed idee om een advertentie te plaatsen. Deze volgende stap was makkelijk gemaakt. Ik had eigenlijk gedacht dat het registeren online wel wat geld zou kosten. Maar zelfs de registratie bij Ruilplaats was gratis. Ideaal! Zodra ik me gratis geregistreerd had, plaatste ik dan ook een advertentie waarin ik mijn mobiele telefoon aanbood als ruilmiddel. Ik vind het leuke aan Ruilplaats dat je eigenlijk op een manier handel bedrijft die eeuwenoud is. Het geeft een machtig gevoel om zaken de doen met goederen in plaats van met geld. Het zet je ook aan het denken over de waarden van producten. Ik vind dat een sympathiek idee. Eigenlijk vind ik het ruilen van producten wel een van de mooiste manieren van handel drijven en ik ben dus ook sinds mijn eerste ruil op Ruilplaats helemaal fan van deze website.”