VPRA
Image default
Tech

WBSO subsidie ICT voor elke ondernemingsvorm

Bent u werkzaam op het gebied van ICT en heeft u uw eigen onderneming? Bent u op dit moment bezig met een concreet project dat innoverend is voor uw bedrijf? Dan heeft u een grote kans dat u in aanmerking komt voor de WBSO subsidie ICT. De overheid stimuleert graag bedrijven die werkzaam zijn in het vakgebied ICT om zich verder te blijven ontwikkelen, daarom is de WBSO subsidie ICT in het leven geroepen. Het aanvragen van de WBSO subsidie ICT kan echter wel de nodige tijd en moeite met zich meebrengen. Heeft u die niet of besteedt u het aanvragen van de WBSO subsidie ICT liever uit? Dan bent u bij Van Daalen & Partners aan het juiste adres. Zij helpen bedrijven van verschillende omvangen met het aanvragen van subsidies. U kunt bij hen ook een vrijblijvende subsidiecheck doen waarmee zij met uw concrete plan gaan kijken of er een bijpassende subsidieregeling is waar u een aanvraag in kunt dienen. Op uiteenlopende vakgebieden helpen zij bedrijven vanaf de aanvraag tot de uitvoering van de aanvraag van uiteenlopende subsidies. Door hun jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat de aanvraag op een juiste manier wordt ingediend en ook stevig onderbouwd. Het zit dus goed in elkaar en dat vergroot uw kansen aanzienlijk om de WBSO subsidie ICT ook daadwerkelijk toegeschreven te krijgen. Tenslotte is dat de reden waarom u de WBSO subsidie ICT aanvraagt. Dan wilt u hem natuurlijk wel gehonoreerd krijgen. Twee aspecten zijn erg belangrijk;

  • de omschrijving en onderbouwing van het project
  • de begroting, met aansluitende onderbouwing

Wanneer u samen met Van Daalen & Partners aan de slag gaat zullen zij op beide gebieden passende binnen het project twee professionals aan u toewijzen die u gaan helpen om deze twee aspecten helemaal in orde te krijgen. Zo schrijft u samen met hen een ijzersterke WBSO subsidie ICT aanvraag. Uiteindelijk kunnen zij u ook helpen met de uitvoering van de WBSO subsidie ICT. Voor sommige bedrijven kan dit erg prettig zijn. Het project dat u heeft opgezet wordt zo samen met de subsidie in goede banen geleid.

WBSO subsidie ICT aanvragen

Om in aanmerking te komen voor de WBSO subsidie ICT moet er sprake zijn van ontwikkeling van technische nieuwe apparatuur. En dan met name nieuwe technologie voor uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat u:

  • bestaande technologie verder ontwikkelt
  • een technisch nieuwe oplossing ontwikkelt voor een specifiek informatietechnologisch probleem

Voldoet u aan een van deze eisen of misschien zelfs wel aan alle twee? Dan is er grote kans dat u in aanmerking kunt komen voor de WBSO subsidie ICT. Weet u het niet zeker, maar wilt u wel weten of u kans maakt? Vul dan de vrijblijvende subsidiecheck in op de website van Van Daalen & Partners. Door het invullen van uw gegevens, de sector waarin u werkzaam bent, het onderwerp en een concrete omschrijving van het project, kunnen zij voor u gaan kijken of u recht heeft op een van de 1300 regelingen die zij in hun bestand hebben staan. Met al deze regelingen kunnen zij u vervolgens verder helpen met het schrijven en uitvoeren van de aanvraag. De WBSO subsidie ICT is er uiteraard een van. Wanneer u besluit deze subsidie aan te vragen kunnen zij u een uitgebreide begeleiding aanbieden. Door hun jarenlange werkervaring met uiteenlopende bedrijven weten ze precies hoe ze dit moeten doen. Het bespaart u veel tijd dan wanneer u zelf de aanvraag voor de WBSO subsidie ICT zou schrijven en indienen. Vaak weten bedrijven niet waar ze precies aan moeten voldoen of wat de juiste vaktermen zijn op het gebied van de subsidie. Dit verschilt ook weer per subsidie. Het is dus zeer verstandig om daar een professioneel iemand met veel ervaring voor in te huren.

Begeleiding bij de aanvraag van WBSO subsidie ICT

Bij Van Daalen & Partners helpen ze dus uiteenlopende bedrijven. Wanneer u nieuwe software of programma’s ontwikkelt kunnen zij u al snel verder helpen bij het vinden van de geschikte regeling en bij het indienen van de aanvraag. De WBSO subsidie ICT is daar slechts een voorbeeld van. Ook voor andere subsidies helpen zij uiteenlopende bedrijven met het schrijven van de aanvragen daarvoor. Wilt u een deskundig advies op het gebied van subsidies en het aanvragen daarvan? Neem dan contact op met Van Daalen & Partners. Zij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen met plezier. U zult na een vrijblijvend gesprek al veel te weten zijn gekomen over het aanvragen van subsidies en welke subsidies ongeveer bij uw bedrijf en uw plan passen. Houd er rekening mee dat het zeer handig is om al een concreet plan te hebben voordat u contact opneemt met Van Daalen & Partners. Zij kunnen u op veel gebieden helpen, maar wanneer u nog geen concreet plan heeft dan wordt het voor hen erg lastig om u op de juiste manier te kunnen helpen. Zij kunnen u geen ondersteuning bieden bij het concreet maken van een idee. Daar zijn weer andere bedrijven voor die u daarbij van dienst kunnen zijn. De WBSO subsidie ICT aanvragen kan dus ook alleen als je een concreet plan hebt. Heb je dat en wil je weten of je ook op de andere gebieden in aanmerking komt voor de WBSO subsidie ICT? Neem dan vandaag nog contact op en kom erachter of u daar veel voordelen uit kan halen.