12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Recreatie

Feng shui horoscoop

Chinese feng shui-horoscoop

Een geweldig hulpmiddel om meer over jezelf te weten te komen.

De Chinese horoscoop is gebaseerd op twaalf dieren die je vertegenwoordigen, afhankelijk van het jaar waarin je geboren bent. Feng shui-horoscoop is een oude lezing van de persoonlijkheden van mensen en de invloeden die natuurkrachten op hen hebben. Volgens dit wordt elk jaar vertegenwoordigd door een dier en zijn kenmerken.

Ieder van ons heeft een feng shui-horoscoopdier (zoals in de westerse astologie dat horoskop Widder is) dat ons vertegenwoordigt volgens het jaar waarin we zijn geboren. Onze persoonlijkheden en de manier waarop we met anderen omgaan, zullen afhankelijk hiervan variëren, aangezien de manier waarop verschillende dieren met elkaar omgaan, afhankelijk is van hun aard. Elk dier dat ons vertegenwoordigt, is gebaseerd op kenmerken van het echte dier dat wordt toegepast op de mens.

Chinese horoscoop dieren

De twaalf Chinese feng shui-horoscoopdieren zijn: rat, os, tijger, konijn, draak, slang, paard, geit, aap, haan, hond en varken. Elk van deze dieren heeft een specifiek persoonlijkheidstype, en u kunt veel van uw eigen kenmerken terugvinden in de beschrijving van het dier dat u vertegenwoordigt, evenals beschrijvingen van de mensen die u omringen door het dier dat hen vertegenwoordigt.Naast het verstrekken van informatie over je innerlijke wezen, vertelt de horoscoop je met welke andere personen, vertegenwoordigd door hun dieren, je de neiging zou hebben om harmonische relaties te hebben en met welke anderen niet. Sommige dieren gaan harmonisch met elkaar om en sommige hebben vaak problemen in hun relaties.

De feng shui-horoscoopdieren, net als de sterrenbeelden, kunnen als tegengestelden worden gegroepeerd. Elk dier heeft een tegenpool en dat zijn ze: rat staat tegenover paard, os tegenover geit, tijger tegenover aap, konijn tegenover haan, draak tegenover hond en slang tegenover varken. Dit betekent niet dat dieren die tegengesteld zijn nooit een harmonische relatie kunnen hebben, maar dat ze ernaar zouden kunnen neigen. Feng shui-horoscoop kan u een zeer interessante bron van kennis bieden over menselijk gedrag en hun relaties. Het is gebaseerd op traditionele kennis, die van oudsher in de oosterse wereld is geraadpleegd. Daarom is de feng shui-horoscoop een zeer belangrijke bron om op dat moment rekening mee te houden om meer te weten te komen over onszelf en de manier waarop we met anderen omgaan.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://horoskop.zscarpe.com/