12.9 C
Nederland
september 22, 2023
VPRA
Image default
Recreatie

Bungalowpark Overijssel kent vele mogelijkheden

Op vakantie in eigen land is mogelijk in ons Bungalowpark. Overijssel is een prachtig gebied met een geweldige, natuurrijke omgeving. Hier kom je volledig tot rust. De vogels in de bomen kondigen iedere ochtend een nieuwe ontspannen dag aan in ons bungalowpark. De vele voorzieningen zijn toegespitst op het ontspannen van onze gasten. Wij heten iedereen die op zoek is naar een fijne, diverse vakantie in eigen land, van harte welkom op ons bungalowpark. Overijssel kent vele mooie wandel- en fietsmogelijkheden. Dus zowel voor de fanatieke sporter of de kalme wandelaar is er genoeg te beleven. Wij hebben drie soorten bungalows tot onze beschikking waar je als gast uit kunt kiezen. De comfort bungalow, de wellness bungalow en de bungalow voor mensen die minder valide zijn. De eerst genoemde is geschikt voor:

  • een maximum van zes personen
  • beschikt over drie ruime slaapkamers
  • een magnetron en vaatwasser
  • terras en tuin voorzien van stoelen en tafel
  • vloerverwarming voor de koudere dagen

De wellness bungalows hebben tevens een sauna waar je heerlijk in kunt ontspannen en een zonnebank voor een lekker kleurtje op de wangen. Ook wanneer de zon buiten niet schijnt, kom je dus aan de nodige zonne-energie. Een infrarood sauna warmt je spieren van binnenuit op zodat de afvalstoffen die je lichaam opslaat, snel vrijkomen en je lichaam zich herstelt van stressvolle periodes die achter je liggen. Voor de minder validen bungalows hebben wij aanpassingen gedaan om te zorgen dat alles laag en bereikbaar is. Bungalowpark Overijssel biedt tevens de mogelijkheid voor het huren van fietsen. Er zijn mooie routes in de buurt om te fietsen. Deze routes lenen zich ook voor mooie wandeltochten. Natuurliefhebbers zijn bij bungalowpark Overijssel op het juiste adres.

Bungalowpark Overijssel is een echte aanrader om tot rust te komen

Bungalowpark Overijssel is een plek waar je helemaal tot rust komt. In ons dagelijks leven worden we met z’n alle flink blootgesteld aan prikkels. Dat zorgt er regelmatig voor dat mensen last hebben van vermoeidheid of een slechte weerstand hebben. Bungalowpark Overijssel is helemaal toegespitst op het ontspannen van haar gasten. Wij geloven in goede verzorging in de vorm van goed, gezond eten en mogelijkheden het lichaam tot rust te brengen. Daarom zijn wij groot voorstander van het gebruik van de sauna. Door stress worden veel afvalstoffen aangemaakt die zich opslaan in de spieren. We kennen het allemaal wel. Onze schouders worden hard van de stres. Ons lichaam geeft eigenlijk aan dat we even moeten ontspannen maar we zijn te koppig om naar haar te luisteren want ‘we moeten dit of dat nog afmaken.’ Er zijn altijd genoeg excuusjes te verzinnen om niet aan je ontspanning toe te komen maar vroeg of laat zal ons lichaam zich wreken en dan gaan we door ons rug krijgen we in het ergste geval een burn out waardoor we maanden uit de running zijn. Ben dat allemaal voor en zorg dat je op tijd je rust pakt op bungalowpark Overijssel! Ons personeel staat voor je klaar om je in de watten te leggen en je zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Ook voor speciale wensen kun je bij ons terecht.

´Mijn vakantie op bungalowpark Overijssel´: een tevreden bezoeker spreekt

Ik ben Els en ik ben ontzettend fan van lekker ontspannen! Op bungalowpark Overijssel zijn de mogelijkheden voor ontspanning te veel om op te noemen. Lekker in de sauna en je ontdoen van stress. Je komt echt als herboren terug van bungalowpark Overijssel. In het restaurant op het park heeft het eten zeer goede kwaliteit. Ik ben zelf iemand die graag alleen op vakantie gaat. Ik neem dan pen en papier mee en ga lekker voor mezelf zitten schrijven. Dan kom ik echt tot rust. Ik vind het dan soms prettig als er voor me gekookt wordt en ik heb het bedrag er graag voor over. Ook in de buurt zijn er veel fijne restaurants waar je heerlijk kunt genieten van lekker eten en in de watten wordt gelegd door het goede personeel. Overijssel is gewoon een heel mooi gebied waar je echt even helemaal tot rust komt. Ze verhuren bij bungalowpark Overijssel al meer dan twaalf jaar bungalows en dat merk je aan de manier waarop alles is toegespitst op de wensen van de gasten. Je komt echt niets tekort en er wordt echt naar je uitgekeken. Gastvrijheid staat op nummer een. Er is heel veel persoonlijke aandacht en als je een keer bent geweest, dan zullen ze je hier niet meer vergeten. Dat geeft echt een thuisgevoel als je weer terugkomt. Ik laat bij aankomt altijd een lekkere fles wijn op mijn kamer zetten want ik vind het fijn om mijn ontspanningsvakantie in te luiden met een lekker drankje. De combinatie van verstilling, gezelligheid en mogelijkheden om activiteiten te ondernemen bevalt mij heel erg goed en ik ga dan ook ieder jaar naar deze plek terug. Je hoeft helemaal niet ver weg te zijn om er even helemaal uit te zijn. Mijn vader is een echte visfanaat en die gaat regelmatig met me mee omdat er in Overijssel en in het park zulke fijne mogelijkheden zijn om te vissen. Samen of alleen, in het park kun je echt volledig genieten. Na een week je in het park voel ik me altijd lichter en ben ik weer klaar om aan de slag te gaan op mijn werk. Ik kan het iedereen aanraden!